Ricard Muñoz: “El partit contra el Lleida és una final més”

Ricard Muñoz: “El partit contra el Lleida és una final més”

El tècnic blaugrana avisa del perill del rival i afirma que l’enfrontament requereix una atenció elevada per obtenir la victòria

L’entrenador del Barça d’hoquei, Ricard Muñoz, ha afirmat en la prèvia del partit contra l’ICG Software Lleida que l’equip haurà d’estar concentrat per obtenir els tres punts: “Per a nosaltres el partit és una final més. L’equip ha d’estar molt endollat davant d’un equip que s’hi juga molt”. “Portem moltes setmanes lluitant contra rivals que s’estan jugant la permanència i tots ens han costat per la importància que tenen. Haurem d’estar a un nivell alt d’intensitat i de concentració per guanyar el partit”, ha alertat el tècnic barceloní.

Centrats en la Lliga

El tècnic blaugrana creu que els lleidatans apostaran per un joc més conservador, com gairebé la majoria de rivals de la part baixa quan visiten el Palau, però amb la diferència que aquests tenen un balanç ofensiu molt positiu, i això els farà més perillosos: “El Lleida intentarà contraatacar, buscar situacions de xut exterior, i malgrat la situació que viuen a la classificació tenen recursos ofensius molt importants i estan demostrant el seu poder golejador”. “És per això que el partit requereix per a nosaltres l’atenció i el sacrifici per tirar-lo endavant”, ha destacat Muñoz.

L’últim partit abans de la Copa

El tècnic barceloní és conscient dels compromisos importants que hauran d’afrontar les properes setmanes, com ara la Copa del Rei, però Ricard Muñoz assegura que l’equip ha de pensar només en el Lleida: “Tenim la Copa del Rei, enfrontaments directes contra el Liceo o el Vic, però el que és cert és que els punts valen el mateix. Sense els punts de dissabte davant del Lleida hauríem de plantejar la Lliga d’una altra manera i nosaltres estem molt centrats en aquests tres punts, que ens han de donar ser competitius les properes jornades”.

El porter de l’equip, Sergio Fernández, coincideix amb el tècnic a l’hora d’afirmar que l’equip només pensa en el partit contra el Lleida: “Queden nou partits de Lliga i cadascun serà una final. El partit ens ha de servir per agafar millors sensacions de les que portem en els últims enfrontaments per poder afrontar de la millorar manera possible la Copa del Rei”.

En constant evolució

Finalment, el porter de Calvià ha reconegut que l’equip està treballant moltíssim per millorar el joc mostrat les últimes setmanes: “Estem en constant evolució, amb els entrenadors hi ha molt bona sintonia i si en els últims partits no hem guanyat per més gols ha estat per les bones actuacions dels porters rivals. El més important, però, és mirar el nostre joc i veure quines coses podem millorar per arribar a final de temporada amb opcions a guanyar-ho tot”, ha sentenciat Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut