Local

Aconsegueix fins al 25% de descompte per veure el musical ‘Sister Act’

El 20% i el 25% de descompte en totes les zones del teatre (excepte Butaca Or) per a les funcions dels dijous i els diumenges a les 18.00 h, els dimecres a les 20.30 h i els dissabtes a les 21.30 h Promoció vàlida fins al 22 de març

La jove Deloris, una cantant aspirant a diva, presencia un assassinat i la policia l'amaga en l'últim lloc al qual ella hauria volgut anar... Un convent!

Rebel i inconformista, Deloris revolucionarà la tranquil·la vida de la comunitat religiosa i es guanyarà l'admiració i l'afecte de les seves noves companyes. Però això no serà suficient per deslliurar–se del seu passat...

Produïda per Stage Entertainment ('Mamma Mia!', 'Els Miserables' o 'El Rei Lleó'), i en col·laboració amb El Terrat (la productora d'Andreu Buenafuente), 'Sister Act' compta amb una innovadora i original banda sonora composta pel vuit vegades oscaritzat Alan Menken, i amb un magnífic llibret adaptat pel guionista del Terrat Xavier Casadó. Sens dubte, tota una garantia d'èxit. Segons paraules de la mateixa Whoopi Goldberg: "'Sister Act' garanteix dues hores de rialles, felicitat i bon rotllo".

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.sisteractelmusical.com/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d'accés

Per aconseguir les entrades amb descompte visita www.SisterActElMusical.com i tria la funció i les localitats. En el procés de compra introdueix el codi SISTERACTFCB25 o SISTERACTFCB20 en funció del dia que hagis triat i ja tindràs aplicat teu descompte.

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::http://www.sisteractelmusical.com/entradas/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tens dubtes? Truca'ns al telèfon 902 888 788 i identifica't amb el teu codi de la promoció. Descompte no acumulable, vàlid fins a completar l'aforament.

Més notícies aquí