Pascual: “Competirem al màxim nivell”

Pascual: “Competirem al màxim nivell”

El tècnic blaugrana assegura que, tot i les absències, afrontaran el duel contra el Besiktas d’Istanbul amb les màximes garanties possibles

L’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha assegurat en la prèvia del partit contra el Besiktas d’Istanbul que, tot i que l’equip turc està eliminat i els blaugranes ja són líders matemàtics de grup, intentaran assolir la victòria: “Afrontarem el partit de la manera que s’ha de fer a la Champions. Anem a Turquia amb la intenció de guanyar i competir al màxim nivell que tinguem”.

Pascual no comptarà per a aquest partit amb Karabatic, Víctor Tomás, Entrerríos i Sorhaindo, ja que el tècnic vol donar-los descans per l’acumulació de minuts que porten a sobre: “Són jugadors que fa molt de temps que treballen. Ara els toca descansar, a partir de la propera setmana començaran a fer una càrrega de treball important”. És per això que l’entrenador barceloní ha convocat dos jugadors del segon equip: Álex Márquez i Oriol Rey.

Finalment, el tècnic blaugrana ha valorat les capacitats del rival: “És un equip que ha anat millorant, té molta experiència i saben perfectament a què juguen. Ens trobarem un ambient molt complicat i haurem d’estar consistents al darrere per poder córrer, que és el que intentem sempre”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut