Carmona: “El Marfil arriba en el seu millor moment de la temporada”

Carmona: “El Marfil arriba en el seu millor moment de la temporada”

El gran perill dels locals és Dani Salgado, que ha fet 39 gols en Lliga

El derbi català ja està aquí, i Marc Carmona i Jesús Aicardo han parlat amb els mitjans de comunicació abans de l’últim entrenament abans d’afrontar el partit davant el Marfil Santa Coloma.

Carmona: "Arriben en el millor moment de la temporada"

El tècnic català ha valorat el nivell del conjunt colomenc i el moment de forma en què arriba. “Crec que juguem amb el Marfil segurament en el seu millor moment de la temporada. Van començar amb dubtes, amb problemes, però després, així que han agafat una mica el fil, la veritat és que estan jugant a un nivell altíssim amb molts gols i han guanyat El Pozo en una eliminatòria brillant”, ha comentat Carmona.

El factor pista, clau

A més, l’equip sap l’ambient que es trobarà al Pavelló Nou: “Hem jugat moltes vegades l’un contra l’altre, i moltes allà. Crec que tots som conscients del que ens hi trobarem i que és un partit de nivell, de dificultat altíssima”, ha recordat l’entrenador culer. Per la seva banda, Aicardo ha sentenciat que un derbi és diferent de qualsevol altre partit. “En el derbi mai et pots relaxar perquè per a ells jugar al seu camp és el millor partit de la temporada; si el guanyen es posaran massa contents i nosaltres hem d’intentar guanyar i portar algun punt més”.

Dani Salgado, el gran perill

El jugador més determinant dels de Santa Coloma és Dani Salgado. El canoner colomenc ha marcat 39 gols en els 22 partits que s’han jugat a la Lliga. “Hem d’intentar parar Dani Salgado, que està en un bon moment de 'Pitxitxi', amb bastants gols, i se l’ha de defensar”, ha declarat el defensa Aicardo. En la mateixa línia, Carmona ha afirmat: “Tenen un jugador que és absolutament determinant, és el millor golejador dels últims anys, és un jugador absolutament extraordinari quan el Marfil té la pilota, que és el Dani. Cal intentar que ell pugui rebre tan poques pilotes com sigui possible, i quan les rebi intentar defensar-lo de la millor manera possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut