FC Barcelona – ICG Software Lleida: Bon test abans de la Copa del Rei

FC Barcelona – ICG Software Lleida: Bon test abans de la Copa del Rei

Els blaugranes reben un Lleida que ocupa la 13a posició i que té molt a guanyar i poc a perdre al Palau (20 hores) “Tenen recursos ofensius molt importants i estan demostrant el seu poder golejador”, ha comentat Ricard Muñoz a la prèvia

Queden quatre partits al Palau, nou jornades en total. Hi ha una Lliga en joc i la primera final és aquest dissabte, a les 20 hores, contra l’ICG Software Lleida. Els homes de Ricard Muñoz, que tenen dos punts de marge sobre el Liceo de la Corunya a la classificació, saben que no poden fallar ni deixar-se punts per, així, a poc a poc, decidir el títol de l’OK Lliga.

El rival

“El Lleida intentarà contraatacar, buscar situacions de xut exterior, i malgrat la situació que viuen a la classificació tenen recursos ofensius molt importants i estan demostrant el seu poder golejador”. Així ha definit el tècnic blaugrana l’equip que entrena Albert Folguera, que ha marcat 80 gols tot i ocupar el 13è lloc a la taula. Es troba en una situació tranquil·la, però encara ha de confirmar la seva permanència. El seu màxim goleador és Andreu Tomàs, amb 19 gols, i Lluís Rodero n’ha fet 18.

El Barça

Ha completat una bona setmana d’entrenaments i Sergi Fernández, el porter de l’equip, ha destacat la importància del partit: “El partit ens ha de servir per agafar millors sensacions de les que portem en els últims enfrontaments per poder afrontar de la millorar manera possible la Copa del Rei”, ha dit un Sergi Fernández que considera clau arribar a la Copa del Rei amb triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut