Juan Carlos Navarro: “Serà una semifinal molt bonica”

Juan Carlos Navarro: “Serà una semifinal molt bonica”

“Estic millor que dijous i espero ajudar l’equip amb la meva experiència”, explica el capità blaugrana Són el rival a batre amb la trajectòria que porten. Estan molt forts i en gran forma”, diu Álex Abrines sobre l’Unicaja

Cada cop queda menys per al partit d’aquesta tarda contra l’Unicaja de Màlaga. Una semifinal de Copa contra l’actual líder de la Lliga Endesa és imprevisible, però els jugadors blaugrana estan amb moltes ganes, confiats de fer un bon paper i poder arribar a la final. “Juguem contra un rival molt dur, primer de la Lliga. Serà una semifinal molt bonica i esperem jugar bé i guanyar”, ha comentat Juan Carlos Navarro.

El capità ha atès els mitjans informatius un cop ha acabat la sessió d’entrenament prèvia al partit, que s’ha fet al Gran Canària Arena, i ha comentat que es veu bé: “Estic millor que dijous i espero ajudar l’equip amb la meva experiència i amb ganes de començar. Sabem contra qui juguem. És un equip complet, físic, van primers a la Lliga i també volen guanyar i guanyar-nos. Hem preparat bé el partit i portar el ritme”. Caldrà fer un gran partit per superar l’equip de Joan Plaza.

El rival a batre

Álex Abrines també ha dit la seva després de l’entrenament i ha comentat que l’Unicaja “és el rival a batre amb la trajectòria que porta. Estan molt forts i en gran forma”. Abrines, a més, ha definit per sobre quins són els perills de l’equip malagueny: “Granger està a un gran nivell, posició de dos molt tiradora, alers físics. Els alers pivots són penetradors i tiradors i de pivot, amb Vázquez i Golubovic, juguen per sobre del cèrcol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut