L’handbol tanca la primera fase de la Champions

L’handbol tanca la primera fase de la Champions

En un partit sense transcendència a la classificació, els blaugranes juguen la darrera jornada de primera fase de Champions a Istanbul

Dissabte a les 18.15 h de Barcelona, el Barça d’handbol juga el darrer partit de la primera fase de la VELUX EHF Champions League amb el primer lloc del grup assolit. El partit davant Besiktas Mogatz no té implicació a la classificació ja que els locals no tenen opcions d’estar al Last 16.

Canvis a la llista

Els blaugranes entren en el procés de readaptar l’estat de forma després de la disputa del Mundial per poder adaptar la preparació de l’equip de cara a la fase decisiva de la temporada.

Per aquest motiu Xavi Pascual ha donat descans a Víctor Tomás, Nikola Karabatic, Cedric Sorhaindo i Raul Entrerríos per al partit a Istanbul i ha fet entrar a la llista Álex Márquez i Oriol Rey, del segon equip. Si juguessin, significaria el seu debut europeu.

Amb aquest partit d’avui el Barça d’handbol tanca la participació en la primera fase, i espera rival a setzens de final. Un rival que coneixerà dimarts en el sorteig que tindrà lloc a Viena a les 12 h. El NaturHouse, el Montpeller i un tercer equip que pot sortir entre l'Aalborg, el Zaporozhye, el Kadetten i el Dunkerque són els possibles candidats.

El despertar de l’handbol turc

Besiktas Mogaz està vivint la seva primera participació a la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. Després d’anys cercant en aquesta fase, finalment van obtenir el pas a la llista dels 24 millors equips del continent.

Tot i que només han sumat dos punts en aquesta lligueta, els turcs han posat en perill el triomf del Kolding, el Flensburg i el Wisla Plock en el seus partits, i han demostrat que a Europa ningú regala res.

Entre els seus jugadors més destacats hi ha l’extrem croat Ivan Nincevic, exFuchse i exZagreb, el turc Özbahar i el serbi Dacevic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut