Derrota del voleibol femení blaugrana a les Canàries (3-1)

El Barça no aconsegueix mantenir la seva millor versió en la competició de Lliga i ensopega contra un IBSA molt ben reforçat al mercat d'hivern

Amb molta irregularitat en el seu joc el Barça deixa escapar la possibilitat de sumar al camp del IBSA Grancanaria.com. Malgrat aquest derrota, el dissabte 28 a les 19.00 h al CE Hospitalet Nord les barcelonistes rebran l'Extremadura Arroyo. Es tracta d'un partit en què el CVB Barça pot segellar matemàticament la classificació a la fase final de la Lliga.

Domini local

El partit començava amb el canvi per lesió d'una de les jugadores blaugrana (Maldonado), i encara que l’inici va ser igualat l’equip local va saber aprofitar el reajustament en el joc i es va anar distanciant al marcador. El set es va quedar amb un clar 25 -12.

El segon set va ser diferent des del començament. El Barça trobava la fórmula per imposar-se a l'equip canari en el joc (3-8), però no podia mantenir el ritme i la intensitat, i perdria la igualtat en el 18-16, moment en què les locals imposaven el seu joc, es distanciaven en el marcador per 23-18 i es quedaven amb el set.

Reacció i derrota

El tercer set mostrava la igualtat entre els dos equips, el Barça millorava el seu nivell d'atac i s'arribava al 16-21. L’IBSA reaccionava i posava igualtat amb el 23-23, però ara les blaugranes tenien determinació en l'atac i tancaven el set a favor (23-25).

El quart i definitiu set tornaria a mostrar la irregularitat de l'equip visitant, que, malgrat els canvis realitzats, no podia contra l'eficiència del joc local.