Dotze victòries al futbol formatiu

Dotze victòries al futbol formatiu

El Cadet B, que va empatar, i el Benjamí B, que va perdre, van ser els dos únics equips incapaços de sumar els tres punts

CADET B-NÀSTIC (1-1)

El Cadet B no va poder passar de l’empat a un davant el Gimnàstic de Tarragona, en un partit en què el conjunt local va dominar la possessió i va posar-hi les ocasions. El gol de Sergio Gómez al minut 28 va ser neutralitzat just abans del descans per Alex Fernández des dels 11 metres. Malgrat la insistència dels blaugranes a la segona part, el partit va acabar significant el primer empat del Cadet B, que només ha deixat escapar quatre punts en tota la temporada. Els nois de Cristian Catena, doncs, segueixen com a líders destacats de la Lliga Preferent amb 46 punts, 13 més que el Reus Deportiu.

INFANTIL A-JABAC I TERRASSA (4-1)

L’Infantil A va sumar la tercera victòria consecutiva a la Lliga contra el Jabac i Terrassa (4-1). Els nois de Denis Silva van golejar sense excessius problemes al seu rival, amb gols d’Eric García- que en va marcar dos-, Anssumane Fati i Antonio Jesús, que van replicar el gol de Xavier Laborde al minut 26. Els blaugranes van controlar bé el partit, practicant el seu futbol. Aquesta victòria els manté a 10 punts del líder, l’Espanyol.

SANTBOIÀ A-INFANTIL B (0-2) 

L'Infantil B ha recuperat el liderat gràcies a la victòria al camp del Santboià A (0-2) i l'empat del Gimnàstic de Tarragona a casa contra La Floresta (1-1). Amb els gols de Gerard Fernández i Pablo Moreno a la segona part, el conjunt de Marcel Sans va aconseguir el segon triomf consecutiu per sumar 43 punts, un més que els tarragonins, en la lluita pel títol de la Lliga Preferent.

L’HOSPITALET-ALEVÍ A (0-4)

Tres punts més per a l’Aleví A, aquest cop al camp de L’Hospitalet (0-4), per mantenir-se com a líder absolut de la Lliga Preferent amb 57 punts, 14 més que el segon (Damm). Ple de victòries per als nens de Marc Serra, que encara no han deixat escapar ni un sol punt en les 19 jornades disputades fins ara. Davant L’Hospitalet, els golejadors van ser Arnau Farnós, Marc Pelaz, Pau Servat i Miquel Juanola.

ALEVÍ B-SANT CUGAT (4-1)

El Barça segueix l’estela de l’Espanyol, líder a set punts de distància. Aquest cap de setmana els nens de Jordi Font van golejar 4-1 el Sant Cugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes no van donar pràcticament cap opció al seu rival: Nadir, Gabriel en dues ocasions i Hugo García van marcar els gols de l’Aleví B, mentre que Álex Caro, en el minut 56, va marcar el gol d’honor.

GAVÀ-ALEVÍ C (0-2)

L’Aleví C segueix intractable a la Lliga, en què suma ple de victòries, 17 en 17 partits. Els blaugranes van guanyar 0-2 el Gavà a domicili, en un partit que van resoldre en tan sols 11 minuts. Pablo López, als cinc minuts, i Pau Segarra al minut 11, van marcar els dos gols del matx, tancant una bona actuació col·lectiva, un cop més.

ALEVÍ D-ATLÈTIC SANT JUST (3-2)

Victòria ajustada de l’Aleví D a casa davant l’Atlètic Sant Just, que els permet seguir com a líders de Primera Divisió gràcies al doblet de Roger Martínez i la diana d’Alex Valle. La lluita pel liderat amb el Cornellà està molt disputada, però el Barça segueix primer gràcies a la diferència de gols, que és de 74 a favor per només 16 en contra. 

TECNOFUTBOL-BENJAMÍ A (2-6)

El Benjamí A segueix encadenant victòries i aquest cap de setmana va emportar-se els tres punts a domicili davant el Tecnofutbol A (2-6). Amb aquest resultat, els blaugranes segueixen líders destacats de la Lliga Preferent, havent sumat tots els punts en joc (54). L’equip de Sergi Milá, a més, va jugar un amistós divendres a la Ciutat Esportiva contra el Cristinenc, dos anys més grans que els blaugranes. Malgrat l’edat, el Barça va ser capaç de vèncer per 6-3 en un partit molt igualat, que va decidir-se en els dos darrers quarts.

BENJAMÍ B-SANT CUGAT (0-1)

El Benjamí B ha perdut una bona oportunitat aquest cap de setmana per posar-se líder de la Lliga Preferent en perdre per 0-1 a casa davant el Sant Cugat. Un solitari gol de Dídac García al minut 6, en l’únic xut dels visitants en tot el partit, va obligar els nens de Jordi Pérez a capgirar un marcador advers davant un rival molt tancat. El Barça va millorar en la fluïdesa i l’actitud en els dos darrers quarts, però la precipitació per posar-se líders va jugar-los una mala passada. Al final, derrota dolorosa que els manté a dos punts del líder, l’Espanyol A.  

SANT JOAN DESPÍ A-BENJAMÍ C (1-4)

El Benjamí C continua intractable a la Lliga, i ho demostra setmana rere setmana. Líder en solitari amb 49 punts en 17 partits -tan sols ha cedit un empat-, continua a 4 punts del segon, el Vila Olímpica, que resisteix el ritme del líder. Aquest cap de setmana els nens d’Òscar Hernández van guanyar per 1-4 contra el Sant Joan Despí. Jan Quiles, Pol Montesinos i Dereck Lope -aquest últim, en dues ocasions- van marcar els quatre gols del Barça, que va completar una bona actuació. Diego Salas va marcar el gol d’honor per als locals.

BENJAMÍ D-FUNDACIÓ EUROPA B (3-1)

Tercera victòria consecutiva del Benjamí D d’Albert Puig, aquest cop a la Ciutat Esportiva davant la Fundació Europa B. Pau León va avançar els locals al minut 13, però quatre minuts després Esteve Avellán empatava el partit. Eric Mompo i Ahmed van fer pujar dos gols més al marcador amb segell blaugrana. Dues dianes que serien definitives per sumar tres punts més i col·locar el Benjamí D a la tercera posició amb 34 punts, 12 menys que el líder, el Santboià A.  

PREBENJAMÍ – AMISTOSOS

Els nens de David Sánchez van jugar dos partits amistosos aquest cap de setmana. El primer va ser davant el Martorelles a la Ciutat Esportiva, on van imposar-se per un contundent 14-2. Una victòria important per revifar els ànims dels jugadors, després d’encadenar dues derrotes consecutives. L’endemà dissabte, al Municipal de Premià de Mar va confirmar-se que ja han tornat a recuperar la confiança en vèncer per 1-3 el conjunt local. Els gols van portar el segell d’Arnau Herrero, David Escoda i Marc Bernal. Un resultat de mèrit tenint en compte que el rival era de segon any.   

FEMENÍ B-SEAGULL (4-0)

El Femení B no afluixa en la seva lluita pel liderat de la Segona Divisió, encara en mans del Llevante Les Planes A per només un punt. El Seagull va plantejar un partit molt defensiu, evitant que les noies de Jordi Ventura poguessin obrir la llauna en tota la primera meitat, on van tenir el control absolut de la possessió. A la represa van ser capaces d’avançar-se gràcies a un gol de Pilar al minut 56, i cinc minuts després feien el segon mitjançant Andrea. En els instants finals, amb el Seagull molt estirat, la cadet Anna Torrodà va signar un doblet per tancar el marcador amb el 4-0 definitiu.

EUROPA A-FEMENÍ JUV/CADET (1-3)

Gran victòria del Femení Juvenil-Cadet, que segueix líder en solitari, intractable a la Lliga (suma 16 victòries en 16 partits). Aquest cap de setmana van guanyar al camp de l’Europa per 1-3. La golejadora del Femení Infantil-Aleví, Claudia Pina, va marcar el primer, al minut 26. Quatre minuts després Mireia Carrasco va fer el segon; ja a la segona meitat, Judith va escurçar distàncies per a l’Europa però Andrea Martínez, al minut 61, feia el tercer i definitiu.

FEMENÍ INF/ALEVÍ-IGUALADA (14-0)

Les noies d’Albert Tausté encadenen la quarta victòria consecutiva amb una golejada d’escàndol davant l’Igualada, que les manté al capdamunt de la classificació amb 16 victòries i només un empat en 17 jornades. En aquesta ocasió, les golejadores van ser Yaiza Navarro, Sonia, Laura (2), Jana, Ainhoa (3), Núria (2), Viktoria (2) i Bruna (2). Amb aquest resultat, el Femení Infantil-Aleví segueix liderant la Lliga amb cinc punts més que el seu principal perseguidor, l’Espanyol. En 17 jornades, el balanç de gols a favor i en contra és simplement espectacular: 239 dianes per només 10 gols encaixats.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut