Recta final del ‘Corrent fem Barça 2015’

La Lliga del FC Barcelona, formada per deu curses de 10 quilòmetres, afronta les últimes tres competicions d’aquesta temporada

Corrent fem Barça 2015’ està arribant a la seva recta final. Disputades ja les set primeres curses del calendari de la Lliga, entre les quals hi ha la primera ‘Cursa Barça’, que va servir per donar el tret de sortida de l’edició d’aquest any, els participants inscrits ja preparen les tres últimes competicions.

La següent cita és el diumenge 22 de març amb la cursa BDN Running Memorial Luis Condon, que se celebrarà a Badalona. Tres setmanes més tard arribarà una de les cites imprescindibles per a qualsevol aficionat a córrer, la Cursa de Bombers, que aquest 2015 arriba a la 15a edició. I el 17 de maig es posarà el punt i final al ‘Corrent fem Barça 2015’ amb la celebració de la 19a edició de la Cursa de Nou Barris de Barcelona.

Tres curses importants en què s’acabarà de decidir la classificació final del ‘Corrent fem Barça 2015’, sobretot en la categoria masculina, en què Emilio Fernández, Joan Oriol i Pau Vergés es jugaran les tres primeres posicions. Pel que fa a la categoria femenina tot sembla indicar que Mònica Torrent serà la guanyadora d’aquesta edició, mentre que la segona plaça del podi se la disputaran Eva Comas i Mireia Suñé.

[[BOTOVERMELL::Classificació ++::http://lligues.championchip.cat/lliga/lliga-fc-barcelona-2014-2015-1/classificacio::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La d’enguany és la tercera edició de la Lliga social coneguda com ‘Corrent fem Barça’, que té com a principal objectiu servir de nexe d’unió entre la condició de barcelonista i l’afició de córrer. És una Lliga formada per curses populars de 10 quilòmetres repartides al llarg de la temporada i que a més de promoure la unió entre la massa social del FC Barcelona, també busca fomentar els hàbits sans entre tots els col·lectius implicats.

Dirigida als socis de Barça, els socis de compromís, amics del Palau, penyistes i treballadors del Club, la inscripció a ‘Corrent fem Barça’ està oberta tot l’any, així que tots aquells aficionats a córrer encara són a temps per formar part de la Lliga.

[[BOTOVERMELL::Corrent fem Barça++Informació::http://www.fcbarcelona.cat/socis/corrent::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut