L’Aalborg, rival del Barça d’handbol a vuitens de final de Champions

L’Aalborg, rival del Barça d’handbol a vuitens de final de Champions

Barça i Aalborg es veuran les cares per trobar un lloc a quarts en una eliminatòria d’anada i tornada

El Barça d’handbol ja coneix el seu rival a vuitens de la VELUX EHF Champions League. Serà l’Aalborg. Els blaugranes jugaran l’anada a Dinamarca entre els dies 11 i 15 de març, i la tornada al Palau serà entre els dies 18 i 25 de març. El guanyador d’aquesta eliminatòria jugarà els quarts de final de la VELUX EHF Champions League.

Tercer danès a vuitens de manera consecutiva

El Barça d’handbol repeteix enfrontament amb l’Aalborg. La temporada passada els blaugranes van superar els danesos a vuitens per 22 a 29 a Aaalborg i per 31 a 20 al Palau.

La temporada 2012/13 el rival de vuitens també va ser danès, en aquest cas el Bjerringbro-Silkeborg, el qual els homes de Pascual van guanyar per 26-32 i per 26-24.

Pascual: “La nostra intenció és ser a quarts”

Un cop conegut el rival, Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament davant els mitjans informatius: “És un equip que ha tingut canvis respecte de la temporada passada, però manté la línia de joc. La nostra intenció és ser a quarts; buscarem guanyar els dos partits”.

Cal destacar que Pascual no veia com una referència els partits de la passada edició de la VELUX EHF Champions League: “Són nous partits, una nova manera d’afrontar-ho. Hem d’estudiar bé com juguen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut