Quatre victòries i derrota del Barça B

Quatre victòries i derrota del Barça B

Tots els equips formatius sumen tres punts excepte el Barça B, que perd a la Ciutat Esportiva

Barça B: FC Barcelona 3 – CD Brihuega FS 4

Els homes dirigits per Andreu Plaza van caure derrotats a la Ciutat Esportiva per 3-4 davant del Brihuega, que ja ha guanyat nou partits fora de la seva pista. De fet, ha sumat més punts fora de casa, 27, que al Pavelló Virgen de la Peña, on només ha guanyat tres partits i n’ha empatat dos, i ha sumat 11 punts.

El partit va començar amb control per part barcelonista però sense inquietar gaire la porteria contrària. Malgrat aquest domini, van ser els visitants els primers a marcar un cop passat l’equador del primer període. La defensa blaugrana va apujar la seva intensitat i va cometre la cinquena falta quan encara quedaven més de cinc minuts per jugar. Els visitants van aprofitar-se d’aquest fet i en un doble penal van marcar el 0-2 abans de marxar als vestidors.

Els blaugranes van sortir a retallar les diferències al més aviat possible, i gràcies a una bona jugada Esteban va marcar per als culers. Però poc va durar l’alegria, ja que els visitants van tornar a anotar poc després. En la jugada posterior al gol visitant Adrián Ortego va trobar el fons de la xarxa del Brihuega quan encara quedaven més de 10 minuts per jugar. Tot i que el Barça va tenir oportunitats per empatar, els visitants, en un ràpid contraatac, van fer el quart. A partir d’aquell moment el Barça va jugar amb porter jugador, i Ortego va marcar el tercer gol culer, segon al seu compte personal, que no va ser suficient, i els tres punts s’escaparien de la Ciutat Esportiva.

Juvenil: CFS Alcoletge 1 – FC Barcelona 5

El Barça va jugar un partit molt seriós a terres de Ponent i va derrotar un equip que, tot i estar a la part baixa de la taula classificatòria, va posar les coses molt difícils als blaugranes.

Els jugadors barcelonistes jugaven en atac amb possessions llargues sense assumir riscos innecessaris i buscant la porteria contrària amb insistència. El 0-1 va facilitar que els culers imposessin el seu joc i van fer dos gols molt seguits per deixar el marcador momentani en 0-3. Els lleidatans van retallar diferències que els van fer entrar en el partit i, amb el suport del públic, van disposar d’alguna oportunitat més per marcar, però el marcador no es va moure més fins que el Barça va fer l’1-4 uns segons abans de finalitzar el primer període.

La segona part va ser totalment diferent. El control del joc que va tenir el conjunt blaugrana no es va traduir en gols, i els esforços del CFS Alcoletge topaven sempre amb la bona feina de la rereguarda culer. A les acaballes del partit una altra vegada el Barça va augmentar la diferència en marcar el cinquè i definitiu gol. Amb aquest resultat els blaugranes continuen líders, i la setmana vinent reben la visita del Marfil Santa Coloma en un dels partits clau per al desenvolupament de la Lliga.

Cadet: FC Barcelona 5 – Futsal Mataró 1

Des de l’inici del matx ja es va veure que seria un partit complicat per als blaugranes. Els visitants van plantejar una defensa molt intensa que dificultava els moviments de pilota dels culers. El domini barcelonista es va anar intensificant, però les moltes ocasions generades no es traduïen en gols fins que, a les acaballes de la primera meitat, el Barça va inaugurar el marcador.

A la segona part els nois de Martí Graells van sortir disposats a sentenciar el matx. Bernat va marcar el segon en una gran jugada, i quan semblava que el Barça faria més gols els del Maresme van retallar diferències. Quan faltaven cinc minuts per al final una bona jugada col·lectiva va fer que Carles i Bernat es quedessin sols davant del porter mataroní i que l’últim marqués el 3 a 1. En aquell moment l’entrenador del Mataró va decidir jugar-s’ho tot en atac utilitzant el porter jugador i en defensa anant a pressionar. Els locals van gestionar perfectament aquesta situació fent llargues possessions però sense deixar de mirar la porteria contrària. Juanfran marcava el 4 a 1 culminant una molt bona jugada de tot l’equip. Quan el partit estava pràcticament al final Dani va fer el definitiu 5 a 1 al marcador.

Infantil: FC Barcelona – 9 – CE Jesús i Maria 0

Tot i que els jugadors del CE Jesús i Maria van sortir amb una defensa a mitja pista i al contraatac, un gol primerenc dels culers de falta directa va desfer una mica la tàctica dels visitants. El Barça va continuar atacant mercès a la possessió de la pilota i va tenir nombroses ocasions per marcar, però el resultat a la mitja part era de 5-0. A la represa el guió es va repetir i els culers van poder marcar encara quatre gols més per deixar el marcador final en 9-0. Bernat Trias, jugador culer, va fer quatre gols.

Aleví: CFS Esparreguera 1 – FC Barcelona 5

Gran partit jugat per l’Aleví blaugrana davant de l’Esparreguera. Els joves jugadors culers van dominar totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa. Però, malgrat el domini abassegador, va costar que els gols arribessin, i no van fer-ho fins als últims minuts de la primera part. Al descans el resultat era 0-3 favorable als blaugranes. A la segona part el partit va ser molt diferent des de l’inici. Els locals van fer una diana en la primera jugada i van mirar de retallar les diferències tot aprofitant la inèrcia del gol. Però els culers van tornar a dominar el joc i van marcar dues vegades, quan els rivals van jugar amb el porter jugador. El resultat de 5-1 ja no es va tornar a moure, tot i que ambdós equips van disposar de bones oportunitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut