FC Barcelona - Alba Berlín: Toca seguir fent els deures

FC Barcelona - Alba Berlín: Toca seguir fent els deures

Els blaugranes enceten al Palau Blaugrana la segona volta del Top 16 amb la necessitat imperiosa del triomf (20.45 h, Esport3 i C+Deportes)

Després de la Copa del Rei toca canviar el xip. Una altra competició, unes altres necessitats i un partit al Palau, davant de l’afició, per tornar a retrobar-se amb la victòria. Aquest divendres, a partir de les 20.45 hores, els homes de Xavi Pascual reben a casa l’Alba de Berlín, l’equip que està immediatament després dels catalans a la classificació. Per tant, un partit clau per agafar una renda de dues victòries i, si pot ser, recuperar el 'basket-average'.

El rival

Té un balanç de tres triomfs i quatre derrotes i es troba a la cinquena posició del grup. El seu màxim anotador i el jugador més valorat és Jamel McLean, amb 14 punts i 18,4 de valoració. Val a dir, però, que, segons informa el club alemany, tant ell com el base Cliff Hammonds seran baixa per a aquest partit.

De cara al tram final del Top 16 l’equip que entrena Sasa Obradovic ha inscrit el pivot Jannick Freese. Anota 67,4 punts en aquest Top 16, però tan sols en rep 71,3, fet que converteix l’equip alemany en la millor defensa del grup. Per tant, és un equip al qual costa fer punts.

El Barça

És un partit clau en les aspiracions dels blaugranes al Top 16, tant per la classificació com per continuar pensant a aconseguir un lloc entre els dos primers classificats del grup, i dóna dret a disputar els quarts de final amb el factor pista a favor. Tots els jugadors estan disponibles, i Marcelinho Huertas, tot i les molèsties que arrossega i que ha confirmat Xavi Pascual, ha millorat i podrà jugar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut