FC Barcelona - Guipúscoa Basket: Torna la Lliga

El Barça rep al Palau el rival a qui menys punts (57) ha estat capaç d’anotar en el que s’ha disputat de Lliga Endesa (12.15 h, Esport 3)

Sense gaire descans després de la victòria davant l’Alba Berlín a l’Eurolliga, els homes de Xavi Pascual reprenen aquest diumenge, a partir de les 12.15 hores, la competició domèstica davant el Guipúscoa Basket. Situats a la catorzena posició a la classificació, els guipuscoans ja va complicar molt les coses al Barça en el partit d’anada (43-57), tot i que un gran segon quart dels blaugranes va decantar el partit. Així doncs, caldrà sortir concentrats i intentar continuar amb la bona dinàmica després del gran triomf europeu.

El rival

Situats a la zona mitjana baixa de la taula, l’equip entrenat pel català Jaume Ponsarnau té un balanç de 7 victòries i 14 derrotes. El seu màxim anotador és Taquan Dean, amb 13.1 punts de mitjana, i el jugador més valorat de la plantilla és el jove Dani Díez, amb 14.9 de valoració. En no haver participat a la Copa del Rei, el Guipúscoa Basket ha comptat amb dues setmanes completes per preparar el partit.

El Barça

Es troba en un bon moment després de la important victòria davant l’Alba Berlín. Un dels aspectes que s’hauran de tenir en compte serà l’estat físic dels homes de Xavi Pascual, que només han gaudit d’un dia de recuperació després del partit, amb pròrroga inclosa, d’ahir al vespre.