Inici de les sessions formatives amb l’Agrupació

Inici de les sessions formatives amb l’Agrupació

El 15 de febrer es va iniciar una sèrie d’activitats dins del projecte 'Fem Valors Socials'

Un dels pilars del projecte 'Penyes Segle XXI' és el d’acostar els més joves al moviment penyístic. I l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona és un exemple per al moviment, ja que treballa el futbol formatiu des de fa més de 60 anys.

Les 21 penyes que conformen l’Agrupació compten amb més de 200 equips i més de 3.000 jugadors des de la categoria escola fins a la juvenil. La temporada passada el Club i aquest grup de penyes van treballar plegats per un projecte engrescador: la Selecció de Penyes del FC Barcelona, que donava l’oportunitat a nens de la categoria aleví i la benjamí a gaudir de l’experiència Barça entrenant-se un cop al mes i participant en partits i tornejos amistosos.

Un projecte en creixement

El principal objectiu de la Selecció era el de promoure els valors Barça i els hàbits saludables a través de l’esport que més els agrada. Tanmateix, aquesta temporada el projecte ha crescut, i aquesta activitat s'ha extrapolat a tots els benjamins de les penyes de l’Agrupació.

Aquest diumenge es va celebrar la primera d’una sèrie de jornades formatives en què tots els nens de la categoria en qüestió van tenir l’oportunitat d’aprendre i enriquir-se amb els valors Barça i de gaudir del mètode del futbol formatiu. Uns 70 infants de les penyes Ramon Llorens de Rubí, Anguera, Vallirana i Cinc Copes van aprendre passant-s’ho bé jugant a futbol.

'Fem Valors Socials'

Però no només estaven convocats els més joves, sinó que els seus pares també van assistir a una sessió informativa en què es va destacar la importància que té que els nens gaudeixin de l’esport sense pressió. D’aquesta manera, l’esport és el mitjà per formar persones i no només esportistes, i s'extrapolen valors com el treball en equip i l’esperit de sacrifici a totes les fases de la vida, els quals els més grans, com a models a seguir, hem de predicar amb l’exemple.

Aquesta activitat forma part del projecte 'Fem Valors Socials', que inclou també la ja esmentada Selecció de Penyes, les Jornades Socials i les jornades 'Enganxa’t a l’Esport'. Amb aquesta sèrie d’esdeveniments destinada als més joves el Club vol donar a la societat tot allò que pot oferir amb un model d’esport formatiu que és referent arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut