TOP5: Millors gols del Clàssic al Camp Nou (Vintage)

TOP5: Millors gols del Clàssic al Camp Nou (Vintage)

Rememora els millors gols que li hem marcat al Reial Madrid en partits històrics. Estem prop del Clàssic i volem mostrar-vos que sempre hem sabut trobar el camí cap a la porteria madridista al Camp Nou.
És un dels duels més significatius de la història del futbol. I no només ho és per la magnitud dels dos rivals, ni per l'audiència que genera. Ho és per l'antiguitat del duel, per ser una rivalitat ancestral que s'ha mantingut al llarg dels anys i perquè, en part, aquesta dualitat defineix la identitat dels dos clubs. I clar, aquests duels s'han disputat durant anys en el nostre estadi i en ells hem vist grans gols que ens han fet vibrar i que guardem en la nostra memòria col·lectiva.


El que us oferim en aquest TOP5 Vintage és reviure els millors gols que li hem marcat al Reial Madrid en partits d'anys passats i recordar-vos que sempre hem sabut trobar la nostra ruta cap a la victòria a través de grans gols. Podreu recordar gols marcats amb un dels millors regats de la història, canonades que han deixat al porter sense paraules o volees acrobàtiques. No us ho perdeu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut