Carmona: “Hem trobat un bon punt de competició”

Carmona: “Hem trobat un bon punt de competició”

Els tinerfenys van perdre la setmana passada per 16-1 davant l’Inter però Carmona no se’n refia

Després de l’entrenament de l’equip, i tot just abans de sortir cap a Tenerife, Marc Carmona i el porter Miguel Mendiola han parlat amb els mitjans de comunicació sobre el proper rival dels blaugranes, l’Uruguai Tenerife.

Bon moment culer

El tècnic blaugrana ha parlat del moment de joc del seu equip després dels bons resultats aconseguits les darreres setmanes: “Crec que hem trobat un bon punt de competició i que hem millorat des del punt de vista de la solidesa defensiva. En atac també hem canviat algunes coses per intentar estar un pèl millor i estem contents de la trajectòria de les últimes tres setmanes”.

Rentat d’imatge

La setmana passada els tinerfenys van perdre de manera clara el seu partit de Lliga davant de l’Inter Movistar per un resultat escandalós de 16-1. Carmona no creu que això es pugui tornar a repetir. “Normalment, quan has encaixat una derrota com aquesta, la setmana següent intentes que no et torni a passar per tant. Espero un Tenerife agressiu que jugant a casa seva voldrà rescabalar-se una mica davant de la seva afició i jugant contra un gran. Per tant, penso que és molt difícil poder repetir un resultat semblant”.

Mendiola està d’acord amb el seu entrenador en el fet que serà un partit més complicat del que pot semblar a priori: “Fora de casa potser sí que és veritat que han abaixat el nivell, però després allà, a casa, competeixen molt bé, els resultats són més ajustats i s’ha de prendre amb la mateixa serietat que amb qualsevol altre rival per arribar amb molt bones sensacions a la Copa”.

La Copa, a l’horitzó

El matx davant de l’Uruguai Tenerife serà l’últim abans de disputar la Copa d’Espanya a Ciudad Real la setmana vinent. Tot i que encara no volen pensar en aquest objectiu tan proper, l’equip s’ha preparat per arribar a aquest punt de la temporada el millor possible: “Des d’un punt de vista de la preparació física sí que portem dues setmanes entrenant-nos específicament per intentar arribar el millor possible el proper cap de setmana, però jugant divendres a la nit penso que tenim prou temps per preparar la Copa a partir de dilluns”, ha sentenciat el preparador culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut