Ricard Muñoz: “El Valdagno té un potencial ofensiu molt important”

Ricard Muñoz: “El Valdagno té un potencial ofensiu molt important”

L’entrenador blaugrana afirma que la derrota a la final de Copa ha servit perquè la plantilla estigui motivada per assolir el passi cap a la Final Four

[[DES_1]] El Barça d’hoquei afronta un partit vital aquest dissabte contra el Valdagno per intentar aconseguir un resultat favorable, de cara a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. Abans, però, haurà de fer un bon partit a Itàlia, tal com reconeix Ricard Muñoz: “Serà una eliminatòria duríssima. El Valdagno té un potencia ofensiu molt important, està tenint una línia ascendent i l’equip és conscient que no tenim marge de maniobra i haurem de fer un bon partit per guanyar”.

El tècnic blaugrana ha recordat que l’equip s’ha recuperat del cop de la final de Copa i puntualitza que aquest fet ha encoratjat la plantilla per assolir els propers reptes: “Volem lluitar per aconseguir els dos títols que ens queden. Crec que podem afrontar el partit amb garanties, l’equip està amb les ganes i la il·lusió de competir per fer-ho i ara només pensa a assolir el repte d’arribar a la Final Four”.

Finalment, Xavi Barroso ha reconegut que la Copa del Rei els servirà per afrontar el matx contra els italians: “La derrota ens ha fet reaccionar de manera positiva, hem buscat els errors que vam tenir per afrontar aquest partit”. “Viatgem a Itàlia molt reforçats per tirar endavant l’eliminatòria i poder jugar la Final Four”, ha conclòs el migcampista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut