Tornen les internacionals per preparar la visita del Llevant

Tornen les internacionals per preparar la visita del Llevant

Les deu jugadores seleccionades amb Espanya ja estan disponibles per a Xavi Llorens després dels dos empats contra Nova Zelanda

[[DES_1]] Fins a deu jugadores han estat aquesta setmana concentrades amb la selecció espanyola per preparar el seu primer Mundial del proper mes de juliol al Canadà. D’aquesta manera, el combinat dirigit per Ignacio Quereda ha disputat dos partits amistosos contra Nova Zelanda, i tots dos han acabat en empat.

El primer es va disputar a Guadalajara (2-2). Espanya s’hauria pogut emportar la victòria si no hagués estat pel dos gols encaixats al tram final del partit. En el segon enfrontament, disputat a La Roda, només va faltar el gol, ja que les espanyoles van dominar de manera clara, però els va faltar finor de cara a porteria (0-0).

Així doncs, les deu futbolistes convocades amb la selecció espanyola han tornat a Barcelona per començar a preparar un duel important a casa del cinquè classificat, el Llevant, per seguir a una distància de nou punts respecte de l’Atlètic Féminas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut