Prova de foc abans de la Copa d’Espanya

Prova de foc abans de la Copa d’Espanya

Els blaugranes necessiten els tres punts per seguir aspirant a la primera posició de la Lliga

El FC Barcelona jugarà divendres 6 de març a partir de les 21.30 h (hora catalana) el partit corresponent a la 25 jornada de la LNFS contra l’Uruguai Tenerife amb la intenció de sumar els tres punts importants per continuar perseguint l’Inter Movistar i agafar bones sensacions de cara a la Copa d’Espanya, que es jugarà a partir de la setmana vinent a Ciudad Real.

Vuit victòries de nou partits

Els blaugranes estan en una bona ratxa de resultats a la LNFS. Dels últims nou partits disputats a la Lliga els de Marc Carmona n’han guanyat vuit i només n’han empatat un, a Saragossa. El tècnic confirmava a la prèvia d’aquest matx el bon moment de joc que travessa l’equip blaugrana.

7-3 a la primera volta

Al partit disputat al Palau Blaugrana a la primera volta, els blaugranes van vèncer per 7-3 amb un magnífic hat-trick de Sergio Lozano. Molt temps ha passat des de llavors per a l’equip tinerfeny. Els problemes econòmics que té han fet que els millors jugadors de l’equip abandonessin el Club i que es quedés sense els referents esportius més importants.

El millor atac contra la pitjor defensa

El Barça ve de marcar nou gols al Prone Lugo al Palau l’anterior jornada, mentre que l’Inter Movistar en va fer 16 als canaris en la seva visita a Alcalà. Si a principis de temporada els tinerfenys eren la sorpresa del campionat per la quantitat de dianes marcades, aquests registres han minvat considerablement les darreres jornades. Els homes dirigits per Marc Carmona han marcat un total de 122 gols en els 24 partits que s'han disputat fins al moment, mentre que els illencs n’han encaixat 165, i el seu balanç de gols marcats i encaixats és de -99.

Les baixes culers

Marc Carmona no podrà comptar amb el porter Cristian, que es troba a la part final de la recuperació de la lesió que es va fer al primer partit del 2015 disputat al Palau. L’ala brasiler Dyego s’ha quedat també a Barcelona per recuperar-se d’unes molèsties que arrossega les darreres setmanes, però que no van impedir que jugués i fes un magnífic gol contra el Prone Lugo l'última jornada. El preparador barcelonista ha preferit reservar-lo i tenir-lo al màxim per a la Copa d’Espanya. L’altre porter de l’equip, Paco Sedano, també té unes molèsties al costat esquerre però ha viatjat amb l’equip a Tenerife i estarà a disposició de l’entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut