Forts a l’Eurolliga abans de rebre el campió

Forts a l’Eurolliga abans de rebre el campió

Amb el triomf a Atenes contra el Panathinaikos i la derrota del Maccabi, que visitarà el Palau la setmana vinent, el Barça es col·loca segon del Grup E amb sis victòries i tres derrotes

La victòria de dijous del FC Barcelona a l’OAKA davant el Panathinaikos (77-81) reflecteix el bon moment que viu l’equip de Xavi Pascual. El tercer triomf consecutiu al Top 16 posa de manifest el gran estat competitiu del Barça en un tram de competició importantíssim per aconseguir els objectius. Gràcies a la victòria a Atenes contra un rival directe l’equip es col·loca segon del Grup E amb el mateix balanç que el Maccabi Tel Aviv (sis victòries i tres derrotes).

La jornada ha estat propícia, no només per la victòria a fora de casa. La derrota a la pista de l’Estrella Roja del llavors segon classificat, el Maccabi, augmenta les possibilitats per als catalans de tenir a favor el factor pista als quarts de final. A més, l’actual campió de la competició serà el següent rival del FC Barcelona al Palau Blaugrana, el proper dijous 12 de març. D’aquesta manera el Barça tindrà l’oportunitat de desempatar amb l’equip de Tel Aviv a la classificació.

L’únic equip que guanya a l’OAKA... per partida doble

El FC Barcelona ha estat l’únic equip capaç de guanyar aquesta temporada a la pista del Panathinaikos. Ni a l’Eurolliga ni a la Superlliga grega l’equip d’Atenes ha perdut al seu pavelló contra un equip que no sigui el blaugrana. Ni rivals de la talla del Fenerbahçe Ulker, l'Emporio Armani Milan i el Maccabi Tel Aviv han pogut assaltar el fortí que suposa l’OAKA per a l’equip grec. A més, la gesta del FC Barcelona ha estat per partida doble, ja que l’equip de Xavi Pascual ha guanyat el Panathinaikos dos cops a la seva pista. El primer, a la primera ronda (67-80), i el segon, en aquesta jornada 9 del Top 16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut