Hockey Valdagno - FC Barcelona: Comencen els quarts amb un partit d’entitat

Hockey Valdagno - FC Barcelona: Comencen els quarts amb un partit d’entitat

Els blaugranes visiten una de les pistes més complicades d’Europa, el Palalido, pavelló on ningú ha aconseguit guanyar aquesta temporada És el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea i cal treure un bon resultat per poder decidir al Palau

És un gran partit o un partit gran. Un moment important de la temporada i amb molt en joc, ja que el guanyador del Valdagno – Barça té un lloc assegurat a la Final Four. Per tant, en el partit d’anada a Itàlia cal obtenir un bon resultat per poder decidir a la tornada, al Palau, davant de l’afició. El Palalido de Valdagno s’omplirà per rebre el vint vegades campió d’Europa i actual guanyador de la Lliga Europea.

El rival

Compta amb una plantilla que combina molta joventut amb un porter molt veterà. Grans golejadors com Ordóñez i Oruste, jugadors joves però consagrats com Bertoldi, Juan López, Ghirardello i Bicego i un dels porters més veterans del món: Cunegatti, de 44 anys, i que continua a primer nivell. A la seva Lliga ocupen la tercera posició i són un equip fortíssim a casa seva, ja que dels nou partits de Lliga disputats n’han guanyat vuit i n’han empatat un, mentre que a la Lliga Europea dels tres partits han sumat dues victòries.

El Barça

Després de la derrota a la final de la Copa del Rei no hi ha millor partit per refer-se que aquest. Un enfrontament de quarts de final de la Lliga Europea és espectacular i, tot i saber que hi ha un matx de tornada al Palau, l’equip blaugrana està conjurat per treure un bon resultat i poder sentenciar a casa. Tots els jugadors estan disponibles -Egurrola té una fractura a la setena costella però pot jugar-, i a partir de les 21 hores de ben segur que es veu la millor versió de l’actual campió d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut