Herbalife Gran Canària - FC Barcelona: En busca de la cinquena victòria consecutiva a la Lliga

Herbalife Gran Canària - FC Barcelona: En busca de la cinquena victòria consecutiva a la Lliga

El Barça visita la pista de l’Herbalife amb l’objectiu d’establir un nou rècord de triomfs seguits aquesta temporada (13.30 h, Esport 3) Xavi Pascual no podrà comptar amb Juan Carlos Navarro per molèsties al tendó d’Aquil·les

Després del gran triomf de dijous passat a la pista del Panathinaikos toca canviar el xip i centrar-se en la Lliga Endesa. El Barça visita aquest diumenge (13.30 h) la pista de l’Herbalife Gran Canària amb l’objectiu d’encadenar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga per primer cop aquesta temporada. A l’anada al Palau Blaugrana els homes de Xavi Pascual van dominar el partit de principi a fi per acabar imposant-se per un contundent 80-61. Un dels grans al·licients serà el duel a les banquetes, on es concentraran 13 dels 18 títols de Lliga del Barça: Aíto García Reneses va aixecar nou Lligues com a entrenador barcelonista, mentre que Pascual n’ha aixecat quatre.  

El rival

El conjunt canari és novè a la Lliga amb el mateix nombre de victòries que de derrotes: 11. L’Herbalife és el segon pitjor equip en percentatge de triples (31,99%), mentre que el Barça és el millor de la competició des de la línia de tres (39,66%). El màxim anotador dels canaris és l’escorta Kyle Kuric, amb 12.3 punts de mitjana, i el jugador més valorat de la plantilla és el gegant Walter S. Tavares, amb 13.5 de valoració. Els seus 220 centímetres el converteixen en el jugador més alt de l’ACB, seguit per dos blaugranes, Tibor Pleiss (218 cm) i Ante Tomic (217 cm). L’única baixa del conjunt canari és la del base Fabio Santana.  

El Barça

L’equip de Xavi Pascual arriba després de fer un pas de gegant a l’Eurolliga davant el Panathinaikos i de recuperar la millor versió d’homes com Doellmann, Pleiss i Navarro. El capità, però, serà baixa per molèsties al tendó d’Aquil·les i se suma a la del jove Marcus Eriksson.

Per la seva banda, Tibor Pleiss, un dels altres destacats del partit a Atenes, és conscient que “no serà fàcil guanyar a Gran Canària”, on l’Herbalife “sempre és fort a casa davant una gran afició com la seva”. Serà interessant el duel entre l’alemany i Tavares, que són els dos homes més alts de la Lliga. En aquest sentit, el pivot barcelonista afirma: “No serà fàcil jugar contra un bon jugador que, a més, és més alt que jo. Donaré el millor que tinc per ajudar l’equip i aconseguir la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut