Inici de cicle a Conca per a l’handbol

Inici de cicle a Conca per a l’handbol

Els blaugranes comencen la recta final de la temporada en una pista de les més complicades de la Lliga Asobal Bauhaus

Dissabte a  les 18.30 h i en directe per Sportmanía el FC Barcelona jugarà la jornada 20 de la Lliga a la pista de GlobalCaja Ciudad Encantada. Els homes de Pascual arriben a la ciutat castellana amb l’objectiu de sumar dos punts més i iniciar la recta decisiva de la temporada amb un triomf.

Nou camí

Xavi Pascual i els seus homes del Barça d’handbol comencen un camí que els ha de portar a decidir els tres títols que resten en joc durant aquesta temporada. Lliga, Champions i Copa són les tres competicions que resten als blaugranes fins a final de temporada.

En aquests tres mesos que falten de temporada els barcelonistes han de donar el millor d'ells mateixos i el partit de Conca és un punt d’inici d’aquesta etapa final del curs 2014/15.

A Conca Pascual ha fet viatjar Fran Revuelta, porter del segon equip, i ha deixat a Barcelona Danjel Saric i Dani Sarmiento per temes familiars.

Balaguer, referent a Conca

El GlobalCaja Ciudad Encantada de Conca ocupa l’onzè lloc a la taula de la Lliga Asobal Bauhaus. Els castellans aspiren a mantenir-se a la màxima competició estatal, on són especialment forts a casa. El pavelló d'El Sargal és un dels de més animació de la Lliga.

I aquest repte el comanda a la pista un jugador de passat blaugrana, David Balaguer. L’extrem, format a les categories inferiors del FC Barcelona, és el referent ofensiu dels de Conca.

Balaguer ha marcat 123 gols en les 19 jornades disputades fins avui i és el segon màxim golejador de Lliga Asobal Bauhaus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut