Ricard Muñoz: “Afrontem amb certa confiança el partit de tornada”

Ricard Muñoz: “Afrontem amb certa confiança el partit de tornada”

"L'equip s’ha mostrat molt sòlid i concentrat després del cop rebut a la Copa”

El tècnic del Barça d’hoquei es va mostrar molt satisfet després que el seu equip fes un pas de gegant en guanyar a la pista del Valdagno italià per 2 gols a 6 en el partit d’anada del quarts de final de la Lliga Europea. Així ho va destacar: “L’objectiu està més que complert. Hem vingut a Valdagno amb la intenció de treure un molt bon resultat de cara al partit de tornada al Palau i crec que ho hem aconseguit amb escreix”.

A més, el tècnic català va ressaltar la dificultat de visitar una pista on ningú havia guanyat encara: “Era un duel importantíssim davant un rival que no havia perdut cap partit a casa i l’equip s’ha mostrat molt sòlid i concentrat després del cop rebut a la Copa”.

Sergi Fernández

“És una victòria molt important. Hem fet la nostra feina i hem tret un gran resultat per al partit de la tornada, que no serà fàcil, però amb aquest 2 a 6 i jugant com ho hem fet avui tenim moltes opcions a passar a la Final Four”.

“La nostra feina és ajudar l’equip, aturar les faltes directes i les que et toquin durant el partit, però per sobre d’això estic molt content per la victòria i l’actuació de l’equip”.

Pablo Álvarez

“Sabíem que seria un partit molt complicat, i més quan el Valdagno no havia perdut encara a la seva pista; ser el primer equip que ho aconsegueix ens transmet un plus de confiança”.

“L’objectiu era guanyar per tenir les coses una mica més fàcils al Palau. Ens hem proposat fer una bona defensa i ofensivament parlant hem convertit les opcions que hem tingut; estem molt contents”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut