El FC Barcelona s’assegurarà Sergio Lozano fins al 2021

El FC Barcelona s’assegurarà Sergio Lozano fins al 2021

El madrileny jugarà deu temporades al FC Barcelona

El FC Barcelona i el jugador Sergio Lozano han arribat a un acord perquè un cop acabi el contracte del jugador el 30 de juny del 2016 en signi un de nou que finalitzarà el 30 de juny del 2021.

D’aquesta manera, el FC Barcelona s’assegura que un dels millors jugadors a l’actualitat de futbol sala continuï vestint la samarreta fins al 2021. Lozano, abans d’aterrar al Palau Blaugrana a l’estiu del 2011, va jugar cedit una temporada al Caja Segòvia. Abans havia destacat al Cartagena, on el Barça es va fixar en el talent de l’ala. El madrileny acabarà la seva relació contractual a l’estiu del 2021 i haurà estat al Club un total de deu temporades.

Deu títols

En les quatre temporades que Sergio Lozano fa que juga a la disciplina culer ha guanyat dues Lligues, dues Copes d’Espanya, tres Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya i dues UEFA Futsal Cup. A més, l’any 2013 la web especialitzada www.futsalplanet.com el va declarar millor jugador del món.

Millor golejador

En les quatre temporades que fa que vesteix la samarreta blaugrana sempre ha estat el millor golejador de l’equip, exceptuant la temporada passada, en què va patir una lesió i no va poder rendir al seu millor nivell. La seva primera temporada va marcar 43 gols, i la 2012/13 en va fer 30. Aquest any suma 26 gols en el que portem de Lliga.

 [[BOTOGRIS::Declaracions del jugador++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol-sala-1/futbol-sala-equip/detall/noticia/lozano-renovar-al-barca-era-lobjectiu-numero-u::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut