Ricard Muñoz: “Hem pres nota de com millorar per buscar les febleses de l’Alcoi”

Ricard Muñoz: “Hem pres nota de com millorar per buscar les febleses de l’Alcoi”

L’entrenador blaugrana augura un partit molt disputat davant d’un dels equips revelació d’aquesta temporada

[[DES_1]] El Barça d’hoquei visitarà aquest dimecres la pista de l’Enrile Pas Alcoi en partit de l’OK Lliga (20.30 hores). Els blaugranes, ja recuperats del sotrac de la Copa del Rei amb la imperiosa victòria contra el Valdagno (2-6), canvien de competició i s’enfrontaran per tercera vegada aquesta temporada al conjunt alacantí. El tècnic Ricard Muñoz espera un partit igualat en una pista complicada: “Hem pres nota de les coses que hem de millorar per intentar buscar les febleses de l’Alcoi, sabem que es mostren molt segurs i sòlids a casa”. “És un equip descarat, defensivament és molt compacte, assumeix pocs riscos, però alhora juga un hoquei molt vertical, tenen molt bon contraatac i són imprevisibles a l’hora d’atacar”, ha admès Muñoz.

L’entrenador blaugrana ha destacat que cal tenir en compte la figura de Pere Cañellas, autor de dos dels quatre gols que l’Alcoi ha marcat aquest curs als culers: “Sense cap mena de dubte, és el màxim exponent del seu joc d’atac, sap portar l’equip allà on vol i té un bon bagatge que li permet liderar l’equip amb molt bons complements”, ha conclòs el tècnic.

Finalment, Raül Marín ha coincidit amb el preparador culer a assegurar que l’equip afronta l’OK Lliga amb forces recuperades després de la golejada a Itàlia: “Després del daltabaix de la Copa, hem tornat a agafar forces amb la victòria contra el Valdagno i tornem a estar al 100%”. Va ser una victòria positiva i, tot i que la distància de gols no es pot dir que és definitiva, ens dóna una mica més de tranquil·litat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut