La plantilla del Barça: “La Copa d’Espanya ens arriba en un bon moment”

La plantilla del Barça: “La Copa d’Espanya ens arriba en un bon moment”

Marc Carmona i els jugadors coincideixen a destacar la duresa defensiva del Ribera Navarra sense pensar més enllà dels quarts de final

Abans de viatjar a Ciudad Real per a la disputa de la Copa d’Espanya, Marc Carmona i els seus jugadors han atès els mitjans de comunicació en el Media Day al nou pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En una jornada marcada pel bon humor entre jugadors i mitjans, han parlat els futbolistes i seguidament el tècnic, Marc Carmona. Tots ells han coincidit a destacar les ganes que té l’equip d’aixecar el títol i les dificultats que es trobaran en el camí.

Sobre l’Asil-Vidal Ribera Navarra, el rival en el partit de quarts, el tècnic ha explicat: “És un rival que coneixem bastant bé, difícil i amb un entrenador que busca les pessigolles en l’estratègia”.

El Barça afrontarà la Copa havent assaltat el liderat de la Lliga, però això “no és gaire significant per a la Copa”, segons Marc Carmona. Els blaugranes tindran el condicionant, a més, de jugar l’últim partit dels quarts: “No canvia res. És un partit en el qual els favorits tenen més pressió i els no favorits juguen amb la tranquil·litat de tenir poc a perdre”.

“Mai hem utilitzat la paraula ‘fàcil’”, ha insistit un Carmona que ha reconegut estar entre els favorits al títol amb ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar. “Volem arribar a la final i guanyar-la, ens és igual el rival. No pensem en revenges, només a guanyar”, ha sentenciat el tècnic del Barça.

A continuació destaquem les declaracions d’alguns jugadors blaugrana. Molts d’ells debuten en una Copa d’Espanya amb la samarreta del Barça:

Ferrao

“És una competició especial per a mi perquè és la primera, però el més important és que l’equip mantingui el bon nivell. No sé si és el millor, però estem en un bon moment”.

“Nosaltres ens hem de centrar únicament en el nostre joc, i els altres faran el seu. Un equip que vol ser campió no pot triar els seus adversaris. Hem d’estar preparats per si ve l’Inter, ElPozo o qui sigui”.

Rafa Usín

“És una competició, juntament amb la Champions, que a tots els jugadors els fa il·lusió i volem portar-la cap a Barcelona”.

“Sempre intentem arribar en bones condicions. Som una plantilla àmplia i l’equip anirà de menys a més”.

Sergio Lozano

“Andresito em sembla un jugadoràs. Vaig coincidir amb ell a Cartagena; és molt complet, molt jove i segur que acabarà en un dels grans”.

“En una Copa les dinàmiques no són tan decisives, perquè tot es decideix en tres dies. Es pot torçar un partit i quedes fora de la lluita pel títol”.

“Ja he dit que per a mi és un privilegi renovar pel Barça, quedar-me molts anys; tant de bo em pugui retirar aquí. La meva motivació és millorar dia a dia per ajudar a aconseguir títols”.

Mendiola

“Afronto la Copa amb moltes ganes, amb l’objectiu d’ajudar en el que pugui i d'intentar aconseguir el meu primer títol amb el Barça”.

“Puc aportar treball, alegria i posar el meu granet de sorra, com la resta de jugadors. M’he sentit amb molt de suport dels companys fins al moment”.

Wilde

“Hem millorat en joc i estem encaixant menys gols. Esperem estar tots bé per guanyar divendres i començar bé”.

“L’1-5 del partit de Lliga no reflecteix les dificultats que vam tenir. Té un jugador que està marcant molts gols, com és Andresito, però haurem d’estar atents a tot l’equip”.

“La Copa del Rei ja és passat. Ens vam trobar amb un Inter que va ser millor que nosaltres i ara ja hem de mirar endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut