El B manté la segona posició i la resta guanyen

Quatre victòries i una derrota, el balanç del cap de setmana

Barça B: FC Barcelona 2 – Gran Canària Colegios Arenas 4

El Barça B va caure a casa davant dels canaris del Gran Canària Colegios Arenas tot just quan el primer equip derrotava l’altre equip de les Illes, afortunades a domicili. Els jugadors d’Andreu Plaza van perdre per tercera setmana consecutiva però mantenen la segona posició de la classificació, empatats amb l’Elx FC però a quatre punts de l’UMA Antequera, que s’escapa a la classificació.

Els blaugranes es van avançar al marcador un minut abans d’arribar a la mitja part. Les sensacions eren bones i dominaven el joc; així, el record d’haver perdut els dos últims partits s’esvaïa. Els canaris van empatar abans d’arribar a l’equador de la segona part. Els barcelonistes no van tardar a reaccionar i Juan Emilio va fer el 19è gol de la temporada. En aquell moment l’entrenador canari va decidir jugar amb el porter jugador. I el resultat va ser immediat. Van marcar dos gols per capgirar el marcador, i amb el Barça abocat a l’atac els canaris encara van tenir temps de fer el quart per certificar la victòria.

Juvenil: Futsal Mataró CE 2 – FC Barcelona 6

El Barça va jugar un partit molt seriós a Mataró, on l’equip rival tenia el suport dels seus aficionats, i va saber mantenir la calma i fer el joc que més interessava als interessos blaugrana. La falta de punteria no va permetre que el marcador s’inaugurés fins al minut 9, quan una pilota dividida a dins de l’àrea va acabar al fons de la xarxa dels del Maresme. Uns minuts més tard els barcelonistes van fer el segon gol quan els locals encara no havien fet cap xut a la porteria culer. Però tot just abans d’anar cap als vestidors els locals van marcar i van escurçar la diferència.

El segon període va tenir el mateix guió que el primer, i al primer minut el Barça va fer el tercer gol. Poc després, en el llançament d’una falta lateral, els de José Fernández van fer l’1-4. Les energies anaven minvant i els de Mataró no podien retallar la distància. Quan només quedaven sis minuts per acabar van sortir amb el porter jugador, però no va servir de res. Els barceonistes van fer dos gols més, i el Futsal Mataró en va marcar un altre.

Cadet: FS Montcada 1 – FC Barcelona 14

Als primers minuts es va veure un partit força igualat, fins que els barcelonistes van inaugurar el marcador a la sortida d’un córner. Seguidament Biel, un minut més tard, marcava el 0 a 2. A partir d’aquell moment el domini blaugrana es va fer més evident. Biel, a l’equador de la primera part, va tornar a eixamplar la diferència. Els locals, però, van reduir la distància amb un xut de falta des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí els culers van fer uns bons minuts de joc en què van generar molt bones ocasions i van marcar dos gols en grans jugades col·lectives.

A la segona part els nois de Martí Graells van sortir amb ganes d’aconseguir el màxim nombre de gols. Es van veure els millors minuts dels blaugranes i les dianes van anar caient, ja que el Montcada va abaixar els braços. D’aquesta manera, es va veure una segona part amb clar color blaugrana en què el Barça va aconseguir un contundent parcial de 0 a 9. Amb aquesta victòria els barcelonistes continuen invictes a la competició de Lliga.

Infantil: CN Caldes 0 – FC Barcelona 10

El Barça va visitar la pista del CN Caldes, on els locals només havien perdut un partit aquesta temporada. Els blaugranes van dominar la primera part, però no van poder marcar en ocasions clares tot i el domini del joc. Però quan quedaven quatre minuts per finalitzar-la un contraatac va obrir el marcador. En la jugada següent els blaugranes van fer el 0-2 per anar als vestidors amb tranquil·litat. A la represa el nivell defensiu dels de Caldes va baixar considerablement després de l’esforç realitzat a la primera part. Això va permetre trobar molts espais i arrodonir el partit amb un parcial de 0-8 als segons 20 minuts per deixar el resultat final en 0-10 favorable als culers.

Aleví: FC Barcelona 6 – CFS La Unión 1

Els blaugranes van jugar una primera part amb molt control de pilota, però sense generar gaires ocasions de gol, tot i que al final de la primera part van fer l’1-0 amb una bona jugada col·lectiva que obria el marcador. Al segon període el Barça va millorar la precisió en el joc d’atac i la intensitat de la defensa, que van permetre marcar més gols. A més, l’encert als últims metres va fer que s'arribés al marcador final de 6-1.