Rècord de gols de la història del Barça d’handbol

Rècord de gols de la història del Barça d’handbol

Els 51 gols davant el Port Sagunt són la millor anotació de l’handbol del FC Barcelona i la segona millor de la Lliga Asobal

El Barça d’handbol va batre un rècord dimarts passat. Els 51 gols marcats són el millor registre dels blaugranes en competició oficial. Superen els 50 gols que van marcar a Bordils a la semifinal de la Supercopa de Catalunya 2013/14 i els 48 que tenien en Lliga i també en Champions.

Trencant registres

Fins dimarts el millor registre golejador de l’handbol blaugrana en competició oficial eren els 50 gols marcats a la semifinal de la Supercopa de Catalunya 2013/14, a la pista de l’H. Bordils, equip de Divisió d’Honor Plata.

En aquell partit els homes de Xavi Pascual van guanyar per 23 a 50, màxima anotació blaugrana fins llavors.

Superant dades

L’anterior millor registre de gols dels blaugranes en Lliga va ser a la jornada 25 de la temporada 2013/14. El dia en què els blaugranes es proclamaven campions van marcar 48 gols davant el BM Aragó.

D'altra banda, a Europa, el millor registre vigent dels blaugranes és de 48 gols. Aquesta marca la van aconseguir la temporada 1999/2000, en el partit de tornada de setzens de final de Champions davant l'HC Port Burgas, al qual es van imposar per 48 a 14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut