El Camp Ple regala dues samarretes més

El Camp Ple regala dues samarretes més

Jordi Alba, Pedro i Sergi Roberto han lliurat la samarreta del Barça signada com a premi per haver assistit a pràcticament tots els partits a l’Estadi la temporada passada

Si fa unes setmanes eren l’Elisenda, la Mireia i el Rafael els qui rebien les samarretes dels seus ídols gràcies al programa Camp Ple, ara els afortunats han estat dos socis més que aquest dimecres al migdia han viscut un dia que difícilment oblidaran. Es tracta de la Montserrat i el Joan, que gràcies a l’abonament especial que el Club atorga cada temporada en funció de l’assistència a l’Estadi han rebut com a regal la samarreta del Barça signada de mans de Pedro, Jordi Alba i Sergi Roberto.

La trobada ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva i la Montserrat ho ha fet acompanyada per la seva filla i el seu gendre, i una persona molt especial, la seva néta de 4 mesos, que també es diu Montse. Els tres futbolistes han estat molt atents amb tots ells, però sobretot amb la petita aficionada blaugrana, que ha acaparat tota l’atenció.

Per la seva banda, el Joan ha vingut a recollir la samarreta en nom de la seva mare, l’Imma, que gràcies al Camp Ple també ha estat una de les sòcies amb abonament que s’ha endut aquest premi.

Què és el Camp Ple?

Les samarretes del Barça signades per jugadors del primer equip són uns dels obsequis que se sortegen entre els socis que tenen aquest abonament exclusiu. Per aconseguir-lo, els socis abonats han d’haver assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions o, en cas de no haver-hi pogut assistir, haver alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir –amb un màxim de dues absències-. Amb l’objectiu de premiar la fidelització d’aquells socis abonats que sempre van al camp a veure el Barça, l’Abonament Camp Ple es guanya cada temporada i no es renova automàticament.

[[BOTOVERMELL::CAMP PLE++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut