Ante Tomic, designat, de nou, MVP de la jornada de l’Eurolliga

Ante Tomic, designat, de nou, MVP de la jornada de l’Eurolliga

Sense cap error en el tir, el jugador croat va sumar 16 punts, 12 rebots, 6 assistències i 35 de valoració

Després de ser designat com a jugador més valuós a la cinquena jornada del Top 16 de l’Eurolliga, Ante Tomic ha estat escollit, de nou, com a MVP en la desena jornada de la competició europea gràcies al seu gran partit envers Maccabi Tel Aviv (89-71) que va acabar amb 35 de valoració. El pivot blaugrana va signar un matx perfecte en els 24 minuts que va estar sobre el parquet: Tomic va aconseguir un 100% d’encert en tirs (4 de 4 en tirs de dos i 8 de 8 en tirs lliures), la qual cosa el va portar a sumar un total de 16 punts.

A més, Ante Tomic també va ser un jugador capital en l’apartat rebotador: va capturar dos en atac i deu en defensa i, per arrodonir una nit perfecta, el croat va repartir sis assistències als seus companys.

Aquest és el sisè guardó de jugador més valuós de la jornada d’Eurolliga que aconsegueix Ante Tomic al llarg de la seva trajectòria, tots guanyats amb la samarreta blaugrana. A més dels aconseguits aquesta temporada, Tomic en va guanyar dos la temporada 2012/13 i dos més un curs més tard.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut