Xavi Pascual: “És el partit més important de la temporada”

Xavi Pascual: “És el partit més important de la temporada”

“No ens passa una altra cosa pel cap que no sigui intentar guanyar allà”, ha dit el tècnic

El Barça d’handbol jugarà demà a partir de les 16.50 hores l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant l’Aalborg, un equip conegut, ja que els homes de Xavi Pascual es van veure les cares amb els danesos la temporada passada a la mateixa eliminatòria.

Sobre l’Aalborg

El tècnic català ha valorat així el rival: “L’Aalborg ha canviat respecte de la temporada passada, sobretot en alguns jugadors importants que tenia. No hi són ni Mensah Larsen ni Jakobsson, però la filosofia de joc és la mateixa”.

Tot i tenir aquest precedent, Xavi Pascual ha assegurat: “Hem de ser conscients que és una eliminatòria i jugar fora de casa, i més a la Champions, no és gens fàcil. Ara mateix, per a nosaltres aquest és el partit més important de la temporada i hem de donar el màxim i intentar treure el millor resultat”.

L’estat del Barça i el favoritisme

Xavi Pascual s’ha endut cap a Dinamarca l’equip habitual. “L’equip està bé, cada vegada millor. Ens va anar bé que alguns jugadors descansessin per recuperar-se del desgast del Mundial. Ara el que hem de fer és demostrar-ho en els partits”, ha explicat el tècnic.

“A nosaltres ens posen el cartell de favorits sempre. Sent primers de grup i enfrontant-nos a un quart classificat és lògic que ens el posin”, ha assegurat el tècnic blaugrana. Xavi Pascual, malgrat això, ha afirmat: “Anirem allà a lluitar per tot i a guanyar el partit. Som un equip dissenyat per a això i ara mateix no ens passa una altra cosa pel cap que no sigui intentar guanyar allà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut