Un dia amb els seus ídols

Un dia amb els seus ídols

El Jorge, un nen de 12 anys, passa un dia inoblidable amb el FC Barcelona a Ciudad Real

El Jorge és un nen d’una localitat propera a Ciudad Real que va guanyar un concurs per poder estar a prop dels seus ídols. La LNFS organitza cada any aquest concurs entre els més petits perquè passin un dia amb cada equip que disputa la Copa d’Espanya.

Somni d’un culer de Ciudad Real

Aquest nen de 12 anys, seguidor culer, va haver de narrar un gol de l’equip de Marc Carmona i les seves aptituds el van fer valedor de poder passar un dia amb l’equip que estima. El Jorge també juga a futbol sala i, tot i que juga de tanca, el seu jugador favorit és el brasiler Bateria.

Un més de l’equip

Va arribar a l’hotel de concentració del FC Barcelona acompanyat de la seva mare, i a l’hora de marxar cap a l’entrenament va poder conèixer un per un tots els jugadors de l’equip. Va pujar a l’autocar amb els de Carmona i va poder veure des de la mateixa pista l’entrenament dels barcelonistes previ a la disputa dels quarts de final de la Copa d’Espanya davant l’Aspil Vidal Ribera Navarra, en què els culers van vèncer per 4-0.

Un final perfecte

Ja a l’hora del partit, el Jorge també va viure l’escalfament des de la banqueta de l’equip com si fos un membre més de la plantilla. Els jugadors van signar-li un pòster i una pilota que de ben segur guardarà en un lloc especial per recordar aquest dia que ha pogut passar al costat dels seus ídols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut