El Barça jugarà la setena semifinal consecutiva a la Copa d’Espanya

El Barça jugarà la setena semifinal consecutiva a la Copa d’Espanya

Aquesta temporada els blaugranes han guanyat els dos partits de Lliga contra el Magna Navarra

El FC Barcelona jugarà dissabte a partir de les 19.45 h (Teledeporte i Esport3) la setena semifinal consecutiva a la Copa d’Espanya després de classificar-se brillantment als quarts de final en vèncer l’Aspil Vidal Ribera Navarra per 4-0.

Classificació agònica

El Magna Navarra va eliminar el Palma Futsal per 2-1 quan només quedaven tres segons per al final del partit. El matx estava empatat ja 1 a la mitja part i cap dels dos equips va poder fer cap gol fins que, quan tothom pensava que el partit es decidiria als penals, Carlitos va desfer la igualada i va classificar el seu equip per a les semifinals de la Copa d’Espanya. 

Dues victòries aquest any

Els de Marc Carmona es veuran les cares contra el Magna Navarra per primera vegada en aquesta competició. Els blaugranes ja han jugat dues vegades aquest curs contra els navarresos i en les dues ocasions els barcelonistes en van sortir victoriosos. El partit de la primera volta disputat a Pamplona va suposar el retorn a casa de Rafa Usín, jugador que va militar durant set temporades amb els navarresos. Els culers van vèncer per 2-6 amb un hat-trick del brasiler Bateria. En l’enfrontament jugat al Palau Blaugrana el resultat va ser el mateix, i el tanca Ari Santos en va ser el protagonista en fer dos gols.

Wilde, un gran golejador

El pivot brasiler Wilde va fer contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra un ‘hat-trick’ que va permetre la victòria culer. Es dóna la circumstància que la temporada passada, en el partit també de quarts i contra el mateix rival, el jugador va aconseguir un pòquer de gols en marcar-ne quatre, i va certificar així el passi a semifinals. El blaugrana ha fet aquesta temporada 17 gols a la LNFS i en suma 10 més entre la Copa del Rei (6) i la UEFA Futsal Cup (4).

Cristian, amb l’equip

El porter Cristian, que es va lesionar al mes de gener al Palau, acompanyarà els seus companys. El porter ha continuat fent la seva recuperació a Barcelona per tornar al més aviat possible a les pistes i ha viatjat el mateix dia de partit per estar al costat dels seus companys i donar-los suport des de la grada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut