El bàsquet femení guanya i continua somiant (60-54)

El bàsquet femení guanya i continua somiant (60-54)

Les blaugranes s’imposen al Cerdanyola i mantenen les opcions de ser a la fase final per a l’ascens de categoria

Quart partit d’aquesta segona fase del primer equip del Barça CBS contra un rival que arribava amb les mateixes victòries i derrotes. Va ser un matx marcat per la igualtat al llarg dels dos primers quarts, amb alternatives constants i sense que cap dels dos equips aconseguís portar el ritme. Les de Sobrín van obrir escletxa al tercer quart, que va resultar clau per assolir el triomf

La igualtat marca el primer temps

El primer quart va estar marcat per les errades constants per part dels dos equips tant en l’aspecte ofensiu com en el defensiu. En cap moment hi va haver parcials importants, i les errades en els llançaments exteriors per part del CBF Cerdanyola no eren aprofitades pel Barça CBS per córrer i anotar bàsquets en velocitat.

El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, però amb una mica més d’encert per part del Barça CBS, que va aprofitar el domini en el joc interior i el rebot ofensiu per tenir avantatges al voltant dels 5 punts. Al descans s’arribava amb un avantatge mínim de 2 punts per al Barça CBS.

El tercer període porta al triomf

El tercer quart va ser el millor del partit per al Barça CBS, que va aconseguir marcar el ritme que més li convenia i, mitjançant una defensa més agressiva i atacs, trobava els avantatges que li permetien anotar amb més facilitat que als dos quarts anteriors.

Tot i haver trobat el ritme, el Barça CBS es va mostrar irregular i va permetre que el CBF Cerdanyola tornés a entrar al partit i igualés el marcador. Un temps mort de l’entrenador del Barça CBS va permetre recuperar la dinàmica de l’inici del tercer quart i recuperar un avantatge de 9 punts.

Al darrer quart es va mantenir la diferència, tot i l’encert en el llançament exterior en alguns minuts per part del CBF Cerdanyola.

Segona victòria d’aquesta segona fase, que permet mantenir les aspiracions d'estar entre els quatre primers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut