Saragossa-Juvenil A: En ratxa (0-1)

Saragossa-Juvenil A: En ratxa (0-1)

Un gol d’Aitor Cantalapiedra dóna la cinquena victòria, la quarta des de l’arribada de García Pimienta És la millor ratxa d’aquesta temporada dels blaugranes, que segueixen posant pressió al Mallorca, tercer classificat

El Juvenil A ha sumat una nova victòria aquest migdia al camp del Saragossa, gràcies al solitari gol d’Aitor Cantalapiedra (0-1). És el cinquè triomf consecutiu dels blaugranes, la millor ratxa de l’equip aquesta temporada. Francisco Javier García Pimienta, d’ençà que va substituir Jordi Vinyals al capdavant de l’equip, ha guanyat els quatre partits que ha dirigit des de la banqueta. Ara mateix el Juvenil A és quart amb 49 punts, quatre menys que el Mallorca, tercer, i a 10 de la Damm, que és segona.

Cantalapiedra obre la llauna

El Barça s’enfrontava al Saragossa, equip de la part mitja-baixa del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugranes han controlat la possessió des dels instants inicials, i a la primera meitat han superat amb escreix el conjunt local. Al quart d’hora de joc, una gran paret entre Carbonell i Cantalapiedra ha acabat amb la rematada del primer. El porter local Salas l’ha pogut aturar, però allà estava Aitor Cantalapiedra per agafar el rebuig i fer el 0-1.

El marcador podria haver-se vist ampliat si Carbonell, Cantalapiedra o Moha haguessin aprofitat les seves respectives ocasions. En una primera de color blaugrana, el marcador s’ha quedat curt davant el domini dels nois de García Pimienta.

Amb el vent com a condicionant

El vent ha estat un dels protagonistes avui a la Ciutat Esportiva del Saragossa, que si bé bufava a favor dels blaugranes a la primera meitat, al segon temps els podria haver jugat una mala passada. Els aragonesos han enviat una pilota al travesser, i han basat gran part de les seves accions de perill amb xuts des de fora de l’àrea.

El Juvenil A, però, no ha perdut la cara al partit i malgrat haver fet un petit pas enrere, a punt ha estat de fer el segon si la pilota no s’hagués topat, també, amb el travesser. Amb un Saragossa necessitat de punts, el Barça ha volgut aprofitar els espais que deixava a la seva esquena per matar el partit al contraatac. Podria haver-ho fet Àlex Corredera, si no fos perquè el col·legiat li ha anul·lat un gol per un fora de joc dubtós. Al final, victòria de mèrit per al Juvenil A, la cinquena consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut