Les millors defenses del Barça d’handbol a Europa

Les millors defenses del Barça d’handbol a Europa

Els 11 gols rebuts a Dinamarca són la segona millor defensa dels blaugranes, en Copa d’Europa/Champions, de la seva història

Rebre 11 gols en un partit de Champions és una dada inusual, i encara més en una eliminatòria de vuitens de final, l'antepenúltim pas per ser a la Final a Quatre de Colònia. Aquest fet no és la primera vegada que ocorre a la història de l’handbol blaugrana. Us ho expliquem en aquest article.

Rècord defensiu a Europa

Per trobar el millor registre defensiu del Barça d’handbol a Europa cal que ens remuntem a la llunyana temporada 1982/83. A la Copa d’Europa, en el partit de tornada de vuitens de final davant l’Hapoel Rehovot, els blaugranes van encaixar vuit gols i van vèncer per 8 a 30.

Els 11 gols rebuts davant l’Aalborg suposen la segona millor defensa blaugrana en Champions/Copa d’Europa, empatats amb els 11 gols que el Barça d’handbol va rebre de l’AS Ionikos a l’eliminatòria prèvia de la Champions 1992/93, que va finalitzar amb un 34 a 11 per als barcelonistes.

Altres grans defenses europees

Tres partits de Recopa segueixen les millors defenses de l’handbol blaugrana a Europa. La temporada 1994/95 el FC Barcelona va encaixar 8 gols a la tornada de setzens davant l’Sporting Neerpelt (26-8).

9 gols va marcar l’equip de Hirschmann Geleen al Barça a l’anada de vuitens de la Recopa de la temporada 1994/95, i a les semifinals de la mateixa competició de la temporada 1984/85 l’handbol del Barça va rebre 10 gols (22-10) per part del Vikingur de Reykjavik.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut