Setmana de victòries a l’hoquei base

Setmana de victòries a l’hoquei base

Tots els equips de l’hoquei formatiu van aconseguir la victòria menys el Sub-23, que va empatar a 3 al Palau

El Barça B d’hoquei patins, que juga a la Primera Nacional, va superar per un contundent 8-0 el Dominicos, el cuer de la categoria, en un partit que els de Jordi Camps van dominar en tot moment. Amb aquests tres punts els blaugranes segueixen a la zona tranquil·la de la taula, amb 31 punts i en sisena posició. El pròxim partit el disputaran dissabte a la pista del Sant Feliu de Codines. El Sub-23, per la seva banda, va empatar al Palau contra l’Igualada (3-3) i és tercer a la classificació.

El Júnior continua primer a la classificació, amb 24 punts, després de superar per 1-4 el Voltregà a la seva pista. Aquest dimecres a casa se les haurà contra el Sant Cugat a Mundet a les 21 hores. El Juvenil, per la seva banda, va vèncer per 3-0 el Mataró i també lidera la seva categoria. El proper partit, a Maçanet.

Finalment, l’Infantil blaugrana segueix comptant els seus partits per victòries. Va vèncer per 1-4 a la pista del Mollerussa i mana amb mà de ferro a la taula. El següent partit, dissabte a casa contra el Manlleu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut