Viatge d’il·lusions a Eibar gràcies al Camp Ple

Viatge d’il·lusions a Eibar gràcies al Camp Ple

L’Antoni Bernés va poder viatjar amb el primer equip i veure la victòria del Barça al camp de l’Eibar gràcies al Camp Ple

L’Abonament Camp Ple continua donant moltes sorpreses i sortejant regals exclusius als socis que aquesta temporada gaudeixen d’aquest carnet exclusiu aconseguit gràcies a haver alliberat sempre la seva localitat durant la temporada passada. En aquesta ocasió l’afortunat va ser l’Antoni Bernés Martínez, que, acompanyat per la seva filla, es va desplaçar dissabte passat amb l’avió del primer equip a Eibar i va poder gaudir des de l’estadi d’Ipurua la victòria del Barça de Luis Enrique.

Aquest és el relat en primera persona d’aquest soci que va gaudir d’un dia molt especial i que difícilment oblidarà.

“Per fi va arribar el gran dia des que em van comunicar des del Departament d'Atenció al Soci que m'havia tocat un desplaçament amb el primer equip del Barça. El dia d'abans va ser un no parar de nervis, de pensar com seria, a qui veuríem i, sense poder dormir gaire, ens vam llevar el dissabte 14 a les 6 del matí. Ben abrigats i amb la nostra samarreta i bufanda del Barça, vaig anar amb la meva filla Roser cap a l'aeroport. Allà ens esperava la Noemí, una treballadora de les oficines del Barça que va ser molt amable, simpàtica i una grata companyia durant tot el viatge.

Passat el control de seguretat i després d'haver pres un cafè vam esperar que els jugadors sortissin camí de la porta d'embarcament. Allà la Noemí ens va presentar el fotògraf del Barça, Miguel Ruiz, que ens va ajudar que els jugadors es paressin per fer-se fotos amb nosaltres. Com en la majoria d'ocasions, els jugadors anaven passant ràpid com els F1 i nosaltres vam recopilar els autògrafs de Bartra, Bravo, Mathieu o Messi, entre d'altres. Una vegada vam arribar a Bilbao ens va recollir un autocar per anar al centre de la ciutat, allà vam poder fer una mica de turisme i felicitar en Puppy, la mascota del Guggenheim, que feia 18 anys. La meva filla i jo, juntament amb la Noemí, vam poder gaudir també de la gastronomia basca, menjant uns deliciosos ‘pintxos’ acompanyats d'uns xacolís!

Quan arribava l'hora d'anar cap a l'autocar de nou vam poder veure la sortida dels jugadors des de l'hotel cap al seu autocar i tots vam anar cap a l'Estadi, on vam poder gaudir del partit i del doblet de Messi. Una vegada finalitzada la jornada futbolística vam tornar de l'autocar a l'aeroport de Bilbao per gaudir de les últimes hores d'un somni fet realitat.

Tot i ser un dia plujós, el temps no va poder tapar la nostra il·lusió i l'alegria per viure el més a prop possible un dia amb els nostres ídols. Gràcies al FC Barcelona per fer realitat aquest desig de tants culers, al Miguel Ruiz per les fotografies i, sobretot, a la Noemí, que ens va ajudar molt i guiant-nos en tot moment de com seria el nostre viatge.

Visca el Barça!"

[[BOTOVERMELL::Què és el Camp Ple?++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut