Bartomeu reivindica a ‘The Independent’ la vigència del ‘més que un club’

Bartomeu reivindica a ‘The Independent’ la vigència del ‘més que un club’

El president del Barça, en una entrevista exclusiva amb la capçalera britànica, parla del caràcter democràtic de l'Entitat: “El Barça continua sent un club molt obert”

Coincidint amb el partit de Lliga de Campions al Camp Nou contra el Manchester City, el diari britànic ha publicat una entrevista amb Josep Maria Bartomeu. El president blaugrana tracta alguns temes d’actualitat relacionats amb l’Entitat i explica per què el FC Barcelona continua sent únic.

L’entrevistador, el periodista Pete Jenson, ressalta la proximitat i la tranquil·litat que Bartomeu demostra en tot moment. “El Barça continua sent un club molt obert”, apunta, just abans de fer referència a la forma relaxada que té de seure el president barcelonista i la calma amb la qual respon a tot tipus de preguntes.

El periodista pregunta a Bartomeu sobre temes de patrocini, i aquest li respon que el concepte de l’esport professional sense publicitat és “utòpic”. El president apunta que el Barça continua sent la “democràcia més significativa del futbol professional”. La diferència entre els clubs anglesos i el Barça és que aquest “pertany als seus 144.756 socis”: “Tots els socis voten les decisions que donen forma a l’Entitat”.

A la pregunta de si el FC Barcelona es plantejaria un model semblant al del City, amb franquícies en diferents llocs del món, Bartomeu respon contundent: “No. Les nostres arrels estan aquí, a Catalunya, on estan la majoria dels nostres socis”. I conclou: “No volem perdre la nostra identitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut