El Bàsquet femení tanca la primera volta amb derrota (70-63)

El Bàsquet femení tanca la primera volta amb derrota (70-63)

Cinquè i darrer partit de la primera volta d’aquesta segona fase del Barça CBS contra un rival complicat

El SESE va poder vèncer amb les blaugranes. En un partit vibrant, les de Virrey Amat van superar les de Tito Sobrin gràcies a la ‘zona-press’ que van desenvolupar al darrer quart. Ara s’inicia la segona volta de la fase, que dóna accés a la Final a Quatre de la competició.

Les defenses dominen

El partit va començar amb certa igualtat per part dels dos equips, i els atacs van predominar per sobre de les defenses. Cap dels dos conjunts va aconseguir tenir el ritme del matx.

Al segon quart es va seguir amb la mateixa dinàmica dels deu primers minuts, i les defenses dels dos equips van augmentar la intensitat. No va ser fins als dos darrers minuts que el Barça CBS va aconseguir obrir les primeres diferències en el marcador, que permetien arribar al descans amb un avantatge de 4 punts.

Trencant la zona

El descans va servir perquè el Barça CBS sortís més concentrat que el SESE i va augmentar la intensitat defensiva, i va aconseguir així que el SESE no pogués atacar amb fluïdesa i que les jugadores importants no trobessin situacions per anotar.

En atac és va aconseguir trencar la defensa zonal i segones opcions de tir que permetrien arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 10 punts.

Les locals capgiren el marcador

El darrer quart començava amb la mateixa dinàmica que el tercer, però una defensa pressionant zonal feia que el SESE capgirés la dinàmica del el marcador a causa de les pèrdues de pilota.

Als darrers minuts el SESE va trobar més facilitats per anotar, i al final li van servir per guanyar el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut