Xavi Pascual: “Amb el marcador a favor, hem perdut el control del partit”

Xavi Pascual: “Amb el marcador a favor, hem perdut el control del partit”

L’entrenador del FC Barcelona de bàsquet ha felicitat el València Basket per la victòria i ha comentat que el físic i l’encert del rival han estat clau

Després de la derrota que ha patit el FC Barcelona a La Fonteta, l’entrenador de l’equip blaugrana, Xavi Pascual, ha comparegut en roda de premsa per valorar el resultat contra el València Basket. Tot i la igualtat del primer temps, Pascual ha reconegut la superioritat del rival i ha assegurat que la clau del partit s’ha viscut a l’inici de la represa. Perquè, tot i el marcador a favor, l’equip blaugrana "ha perdut una mica el control del partit, ha abaixat el ritme d’anotació i el València ha mantingut l’encert". A més a més, ha afegit: "Amb confiança, el rival s’ha mostrat molt efectiu, mentre que nosaltres hem fallat pràcticament tot el que hem intentat". "Per tant, la victòria del València ha estat merescuda”, ha afirmat.

La desfeta d’aquest migdia a la Fonteta és la setena de la temporada a la Liga Endesa fora del Palau Blaugrana. Sobre aquest fet, l’entrenador ha comentat: "Tot i que a Europa sí que hem aconseguit jugar una mica millor en pista contrària, a l’ACB ens està costant més". "Quan no juguem a casa i un partit se’ns complica, no som capaços de capgirar la situació", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut