El Breganze italià, el rival a les semifinals de la quarta Final Four consecutiva

El Breganze italià, el rival a les semifinals de la quarta Final Four consecutiva

Els blaugranes, que han disputat set de les últimes deu finals de la Lliga Europea, s’han classificat de nou entre els quatre millors La F4 es disputarà el cap de setmana del 2 i el 3 de maig en una seu encara per determinar

El Barça d’hoquei patins va aconseguir un dels objectius marcats a principi de temporada: classificar-se per a la Final Four de la Lliga Europea. Si bé és cert que el Barça sempre hi acostuma a ser, repetir-ho no és fàcil i cada temporada s’ha de treballar de valent. Després de superar una fase de grups molt complicada, amb rivals de l’entitat del Benfica i el Bassano, els catalans van acabar com a primers de grup amb 16 de 18 punts possibles. Només van cedir un empat, a la jornada inicial, i van guanyar els altres cinc partits.

Infal·libles als quarts

Un cop acabada la primera fase l’últim obstacle era l'Hockey Valdagno. L’equip italià, segon al grup que va liderar el Porto, era conegut pel seu potencial ofensiu i per diversos jugadors de gran nivell. Però el Barça, molt compacte, va vèncer per 2-6 en el partit d’anada al Palalido i, posteriorment, va rematar la feina a Barcelona amb un gran 8-5 final que situava un global a l’eliminatòria de 14-7. En aquests vuit partits disputats fins ara de Lliga Europea els màxims golejadors de l’equip han estat Marc Torra (8), Marc Gual (7), Reinaldo García (6) i Raül Marín (6).

El Breganze, a semis

I, de moment, el Barça de Ricard Muñoz sap contra qui jugarà a les semifinals, però no el lloc. El que sí que és segur és que la Final Four es disputarà el cap de setmana del 2 i el 3 de maig, en una seu a determinar, i que el rival a les semifinals serà l'Hockey Breganze, que compta a les seves files amb un exblaugrana, Jordi Adroher (18 gols a la Lliga), i que entrena el català Guillem Cabestany. La resta de jugadors destacats són el portuguès Sergio Silva (23 gols), Gaston Alberto de Oro (18 gols) i el seu màxim golejador, el brasiler Cacau, que ha fet 32 gols.

El Breganze és el segon classificat de la Lliga italiana amb 50 punts, a set del líder, el Hockey Forte dei Marmi –equip que ha eliminat als quarts–, i recentment es va proclamar campió de la Copa Italiana. Per tant, és un equip que es troba en un gran estat de forma i que de ben segur posarà les coses molt complicades al Barça, que, això sí, té molta més experiència en aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut