A Osca sense Aitor Ariño i Kiril Lazarov

A Osca sense Aitor Ariño i Kiril Lazarov

L’extrem blaugrana té una ruptura de fibres del bessó intern de la cama esquerra i estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa i el lateral és baixa per molèsties a l’esquena

El partit de tornada de 1/8 de final de la VELUX EHF Champions League va deixar dues noticies: una de positiva, el pas de l’equip a quarts de final de Champions, i una de negativa, la lessió d’Aitor Ariño. El jove extrem blaugrana haurà d’estar aturat entre 3 i 4 setmanes degut a la ruptura de fibres que es va produir als pocs minuts de partit i serà baixa pel partit de dimarts, 20.30 h, a Osca. En cas de Lazarov s’espera que estigui llest pel cap de setmana.

Cercant una nova victòria

Després de superar vuitens i esperant el sorteig de quarts, els blaugranes tornen a  la competició estatal amb la visita a la pista del Bada Huesca. Un partit on Pascual s’emporta a Álex Márquez i Víctor Sáez del segon equip, jugadors que supleixen la baixa d’Ariño i la temporal de Lazarov.

En cas de jugar, Sáez, que juga a l’extrem, debutaria amb el primer equip del Barça d’handbol. Víctor Sáez, de 22 anys, es va incorporar a l’handbol formatiu blaugrana en categoria infantil.

Els blaugranes cerquen seguir amb la imbatibilitat que porten i mantenir l’avantatge sobre Naturhouse La Rioja a la Lliga Asobal Bauhaus, en el partit de la jornada 22.

Lluitant per sortir del descens

El Bada Huesca viu a la zona baixa de la taula. Desprès de ser un dels equips revelació de la passada temporada, els de l’Alt Aragó estan situats a l’avant penúltima posició de la taula, a un sol punt de les dues posicions de descens.

Tot i el moment que viuen els aragonesos, les tres visites anteriors del blaugranes a Osca en Asobal sempre han estat partits competits amb tres triomfs blaugranes: Temporada 2011/12 24 a 35, temporada 2012/13 25 a 30 i temporada 2013/14 30 a 36.

Malgrat la classificació actual, els d’Osca compten amb homes com l’exblaugrana Molina i noms ‘clàssics’ a l’Asobal com Rochel, Ancizu o Antonio Cartón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut