Triomfs i primera gran alegria del planter

11 victòries, 2 empats i 2 derrotes dels equips del futbol base en un cap de setmana que deixa el primer campió

CORNELLÀ – CADET A (1-1)

Empat dels nois de Quique Álvarez davant el tercer classificat de la Divisió d’Honor Cadet, el Cornellà. El partit es va posar aviat de cara per als blaugranes, que al minut 20, mitjançant Àlex Collado, es va avançar en el marcador. Però, un minut després del descans, el Cornellà va igualar el partit amb un gol de Javier Enrique Delgado. Tot i aquest empat, el Cadet A continua líder una setmana més amb 61 punts, a set de l’Espanyol.

CADET B – LA FLORESTA (4-3)

Victòria molt treballada del Cadet B davant La Floresta per 4 gols a 3. Els visitants sorprenien avançant-se en el marcador gràcies a un gol de Sergi Azagra al minut 14; Marc Álvarez feia el 0-2, i deu minuts més tard La Floresta es trobaria amb un 0-3 favorable en el marcador amb un gol de Francesc Racero. La reacció blaugrana va arribar de la mà de Kun, que, amb dos gols, retallava el marcador. La remuntada arribaria a les acaballes de l’enfrontament. Al minut 72 Albert Portas igualava el marcador, i els tres punts s’aconseguirien amb un gol de Juan Miranda dos minuts més tard. El Cadet B segueix líder destacat del grup 1 de la Lliga Preferent amb 55 punts.

INFANTIL A – EUROPA (4-0)

Setena victòria consecutiva de l’Infantil A, en aquesta ocasió enfront l’Europa per 4 gols a 0. Els nois de Denis Silva van encarrilar el partit ràpidament gràcies a un gol d’Anssumane Fati als nou minuts. Antonio Jesús, al minut 37, i Nils Mortimer, vuit minuts més tard, ampliaven distàncies en el marcador. Ja a les acaballes Antonio Jesús, de nou, marcava el definitiu 4-0. Amb aquest triomf els blaugranes continuen tercers classificats del Grup 1 de la Divisió d’Honor.

SEGRE – INFANTIL B (0-3)

Triomf treballat de l’Infantil B davant el Segre que permet als nois de Marcel Sans continuar al lloc més alt de la taula de classificació. No va ser fins al minut 20, amb un gol d’Àlex Rico, que el Barça va inaugurar el marcador. A la represa Raul Martínez va sentenciar el matx amb dos gols en cinc minuts (49 i 54). L’Infantil B acumula deu jornades sense conèixer la derrota i manté un marge de quatre punts respecte del Gimnàstic de Tarragona, segon classificat.

MANLLEU – ALEVÍ B (1-8)

Victòria incontestable de l’Aleví B al camp del Manlleu (1-8) per continuar perseguint l’Espanyol, el líder del Grup 2 de la Lliga Preferent. Els nens de Jordi Font no van donar cap opció al conjunt local, que no aconseguiria fer el gol de l’honor fins al minut 42, quan el marcador ja era de 0-6. Fins aleshores les dianes blaugrana havien portat la firma de Gabriel Martínez (2), Johnny Aghayedo, Sergi Berjano, Marcel Céspedes i Otger Sastre. Després de l’1-6 del Manlleu, Marcel Céspedes i Josep Anglada van acabar tancant el marcador amb l’1-8 definitiu.

ALEVÍ C – IGUALADA (3-1)

L’Aleví C es va veure sorprès per un Igualada que, tot i ser el cuer de la categoria, es va posar per davant en el marcador als deu minuts de partit amb un gol d’Ivan Moreno. Tot i això, els nois de Marc Alexandre Pinto van reaccionar ràpidament i set minuts més tard Antonio Caravaca igualava el resultat. Seria el mateix Antonio Caravaca qui, al minut 30, aconseguiria remuntar l’enfrontament. Iker Merino, vuit minuts més tard, certificaria el triomf blaugrana fent el 3-1 definitiu. L’Aleví C segueix líder destacat del Grup 2 de la Primera Divisió amb un ampli marge sobre el Cornellà, segon classificat.

CORNELLÀ – ALEVÍ D (2-0)

Derrota de l’Aleví D davant el Cornellà, segon classificat i rival directe dels blaugranes pel títol de Lliga. Els locals es van avançar ràpidament en el marcador al minut 5 mitjançant un gol d’Aarón Pérez i els blaugranes es van veure sorpresos. El resultat definitiu arribaria al minut 27, quan Emerick Fajardo va marcar el 2-0 final. Tot i la derrota, els nois d’Òscar Jorquera continuen líders de la categoria, tot i que veuen com la distància respecte del Cornellà s’escurça a cinc punts.

BENJAMÍ A – L’HOSPITALET (5-2)

El Benjamí A no afluixa i aquest cap de setmana va aconseguir la seva 23a victòria en els 23 partits que ha disputat. Aquesta, davant l’Hospitalet amb una gran actuació de tot l’equip. Iker Bravo, amb dos gols als minuts 4 i 9, encarrilava el partit per als blaugranes. Llorenç Ferrés feia el 3-0, i Iker Bravo, de nou, i Gerard Hernández sentenciaven el partit fent el 4-0 i 5-0, respectivament. L’Hospitalet va reaccionar i en vuit minuts va retallar distàncies mitjançant Àlex Tomillero i Javier Adrián. El Benjamí A continua líder destacat del Grup 1 de la Lliga Preferent Benjamí amb 69 punts.

ESPANYOL – BENJAMÍ B (3-3)

Empat molt valuós del Benjamí B davant l’Espanyol, i més després de l’inici del partit, en què l’Espanyol es va posar amb un 3-0 a favor. Miguel Carvalho feia l’1-0 als set minuts i Pau Fernàndez ampliava distàncies tres minuts més tard. Al 17 Roger Hinojo marcava el 3-0, que posava els blaugranes contra les cordes. Tot i això, els nois de Jordi Pérez no van abaixar els braços i en deu minuts aconseguien tres gols. Roger Coll retallava distàncies fent el 3-1 al minut 34; Izan Sánchez, sis minuts més tard, anotava el 3-2, i Raúl Alarcón aconseguia igualar el marcador als 44 minuts d’enfrontament. Amb aquest empat, el Benjamí B segueix segon classificat del grup 2 de la lliga Preferent a dos punts de l’Espanyol.

CUBELLES – BENJAMÍ C (0-4)

El Benjamí C continua imparable al Grup 1 de la Primera Divisió. El cap de setmana passat va guanyar el Cubelles per 0-4. Hèctor Fort feia el 0-1 al minut 18, i dotze minuts més tard Marc Guiu, amb un doblet, posava molt de cara el partit per a l’equip d’Òscar Hernández. Arnau Prades, al minut 34, rubricava el triomf blaugrana fent el 0-4 definitiu. El Benjamí C continua líder amb 20 victòries i un empat.

BENJAMÍ D – SANTBOIÀ (0-1)

Derrota del Benjamí D davant el Santboià, líder del Grup 2 de la Primera Divisió. El partit va estar competit de principi a fi, amb molta intensitat per part d’ambdós equips. Es va decidir per la mínima amb un gol al minut 27 de la primera meitat, obra d’Àlex Tomàs. El Benjamí D d’Albert Puig continua quart classificat de la categoria a un punt de l’Igualada, segon classificat.

CATALONIA – PREBENJAMÍ (3-2)

Derrota del Prebenjamí davant el Catalonia, un rival directe a la zona alta de la classificació. Els nois de David Sánchez es van veure sorpresos per un inici demolidor del Catalonia, que al minut 10 ja anava guanyant gràcies a un gol de Jan Pol Arderiu. Cinc minuts més tard Pol Jiménez feia el 2-0 i Alejandro Novoa ampliava distàncies amb el 3-0. Tot i això, els blaugranes van reaccionar un minut més tard, quan Marc Bernal, de penal, aconseguia el 3-1. Sense respir, David Escoda marcava el 3-2 definitiu al minut 38. Tot i la derrota, el Prebenjamí és el quart classificat amb 40 punts.

SANT ANDREU – FEMENÍ B (0-2)

Victòria de les noies de Jordi Ventura en un partit trampa al camp d’un Sant Andreu molt necessitat de punts. El partit va començar amb cap dels dos equips dominant el joc. Les quadribarrades van pressionar molt bé la sortida de les blaugranes, però a poc a poc les noies de Ventura van començar a tenir més pilota i a dominar el joc. Com a conseqüència, els gols van arribar mitjançant Carla al minut 18 i Núria, que va fer el segon 6 minuts després. A la segona part, el partit va ser més plàcid per a un Barça que va tenir diverses ocasions per fer el tercer. Així, els blaugranes es mantenen primers amb 55 punts, empatats amb el Llevant Les Planes.

VIU RIUPRIMER – FEMENÍ JUV./CADET (1-6)

Enèsima golejada del Femení Juvenil-Cadet, en aquesta ocasió a domicili davant el Vic Riuprimer (1-6). Els va costar obrir la llauna a les blaugranes, que no van aconseguir-ho fins passada la mitja hora de joc gràcies a Carla Niubó. Al minut 43 Claudia Pina feia el 0-2, però el Vic Riuprimer va retallar distàncies al 53. El gol local va estimular les jugadores del Barça, que en pocs minuts van encarrilar la victòria amb gols de Berta Pujades, Maria Llompart i Maria Benedicto (2). Les noies de Zoe García són líders en solitari amb 20 victòries en 20 partits.

FEMENÍ INF./ALEVÍ – TANCAT (11-0)

Triomf important de l’Infantil-Aleví Femení davant el Tancat. Aquesta victòria va comportar que l’equip d’Alberto Tauste es proclamés campió de la Primera Divisió a falta d’una jornada perquè acabi la competició. Bruna Vilamala (3), Ainhoa Marín (2), Jana Fernàndez, Laura Ariza (2), Yaiza Navarro (2) i Viktoria Adrianova van ser les golejadores. La trajectòria del l’equip ha estat immillorable, ja que, en les 21 jornades que s’han disputat, les blaugranes han guanyat 20 partits i únicament n’han empatat un.