La irregularitat del CVB Barça suposa una derrota (3-0)

No va trobar la seva millor forma el Barça davant les canàries en l'últim partit de Lliga previ al play-off pel títol

Derrota del voleibol femení blaugrana a Tenerife davant l’Aguere en la darrera jornada de la lliga regular. Ara les barcelonistes ja tenen al cap el play-off que arrencarà la setmana que ve

Manca de continuïtat

Començava un primer set igualat amb tots dos equips molt efectius en atac però amb un equip visitant que només enviava dos serveis al camp contrari abans del temps tècnic (8-6).

A la segona part del set l’Aguere mantenia l'efectivitat, mentre que el Barça començava a errar en atac i a perdre així les opcions d'emportar-se el primer set.

Al segon set les locals mantenien el nivell de joc, mentre que les blaugranes es desordenaven en el bloqueig i permetien al seu rival trobar més fàcilment les opcions en atac. Malgrat això, les visitants arribaven a dalt al primer temps tècnic (7-8), però després es va evidenciar la seva falta de continuïtat (16-13 i 21-15).

Sense opció final

Al tercer set el Barça arribava en millor forma, però els seus errors a la recepció no li permetien el millor joc a la xarxa. Així, les locals s'enduien el set, el partit i tres punts que no canvien la situació a la classificació a cap dels dos equips.

El Barça tindrà un setmana per ajustar la seva posada a punt de cara a la part final de la temporada, el play-off pel títol.