HGP Cerceda – FC Barcelona: En busca de tres punts bàsics per al títol

Els blaugranes visiten el sisè classificat de la competició i una de les pistes més complicades de l’OK Lliga (21 hores) Tot i la golejada en el partit del Palau Blaugrana (13-1) els catalans no s’han de refiar ni molt menys d’un Cerceda molt sòlid

El Barça de Ricard Muñoz afronta aquesta dos partits a domicili molt importants. El primer aquest dimarts (21h) a la pista del Hockey Global Patín Cerceda de la Corunya i el segon dissabte a la pista del Reus (21h). Aquest vespre, al Pazo de Deportes González Laxe, els blaugranes busquen tres punts més que els permetin liderar la classificació una setmana més. Tot i que en el partit de la primera volta el Barça va superar per 13-1 el conjunt de Juan Copa, els catalans no es poden refiar i menys amb el Liceo –que juga a Alcoi- a dos punts.

El rival

Ocupa actualment la sisena posició de l’OK Lliga amb 40 punts després d’haver guanyat 11 partits, empatat 7 i perdut sis. Ha marcat un total de 89 gols (3,7 gols de mitjana) i n’ha rebut 91 (3,8). Per tant, és un equip que és sòlid i compacte a la seva pista i que, exceptuant el partit a Barcelona, no ha perdut cap partit d’una forma molt clara. El seu màxim golejador és Martín Payero, amb 21 gols, mentre que el segon màxim anotador del conjunt gallec és Gonzalo Pérez amb 17 gols.

El Barça

Busca vèncer una setmana més i fer un altre passa cap al títol de Lliga. Sense Pablo Álvarez, baixa durant un mes, els catalans han viatjat cap a Corunya amb el reforç de Sergi Aragonès, de l’equip júnior i el Barça B. Un cop recuperat Egurrola a la porteria, la resta de jugadors estan disponibles. Cal recordar que els blaugranes porten 5 victòries de forma consecutiva en Lliga per a un total de 67 punts en 24 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut