Dues opcions per viatjar fins a Lisboa amb el Barça de futbol sala

Dues opcions per viatjar fins a Lisboa amb el Barça de futbol sala

El Club ha preparat dos paquets, un de 525 i un altre de 365 €

El FC Barcelona posa a disposició dels seus aficionats un paquet per poder animar l’equip de futbol sala durant la Final a Quatre que es disputarà al Meo Arena de Lisboa durant els propers 24 i 26 d’abril i on els jugadors de Marc Carmona miraran de revalidar el títol que van aconseguir la temporada passada a Bakú per segona vegada a la seva història.

El ‘pack’

El paquet té dues opcions: Un de 525 € que inclou el vol d’anada i tornada, l’allotjament, els trasllats i l’entrada. I un altre de 365 € que inclou els dos vols, els trasllats i l’entrada. Tots dos paquets inclouen una assegurança de viatge. Els vols sortiran de Barcelona el divendres 24 d’abril i la tornada serà diumenge una vegada hagi acabat la final, diumenge 26.

Per normativa de Portugal cap nen menor de 3 anys pot entrar al pavelló per motius de seguretat.

Quan

El Club prioritzarà als Abonats del futbol sala i als Amics del futbol sala, que podran aconseguir els seus ‘packs’ amb preferència. El 25, 26 i 27 de març estarà reservat per a ells. El 30 i 31 està reservat per als Socis del FCB i a partir de l’1 d’abril, la venda s’obre a tots els aficionats barcelonistes.

La recollida

Tots aquells que adquireixin el paquet podran fer-ho a qualsevol oficina de Viatges Halcón. Allà faran el pagament i la reserva del seu ‘pack’ i el mateix dia del viatge a l’aeroport se’ls farà entrega de les targetes d’embarcament i de l’entrada per a la Final a Quatre.

[[BOTOVERMELL::CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/desplacaments::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut