Josep Maria Bartomeu i Manel Arroyo, presents a la inauguració de la seu de la LFP a Barcelona

Josep Maria Bartomeu i Manel Arroyo, presents a la inauguració de la seu de la LFP a Barcelona

La presentació s’ha fet aquest migdia amb la presència del president de la Liga de Fútbol Professional (LFP), Javier Tebas, de membres d’altres clubs i de la Federació Catalana de Futbol

El president Josep M. Bartomeu i el vicepresident Manel Arroyo han assistit aquest migdia a la inauguració de la seu de la LFP a Barcelona que està ubicada al carrer Ganduxer. A l’acte, presidit pel president de la Liga de Fútbol Profesional (LFP), Javier Tebas, també han assistit assistit membres directius d’altres clubs de la lliga així com membres de la Federació Catalana de Futbol i de la Comissió Delegada de la LFP.

Abans de la inauguració s’ha fet un minut de silenci amb motiu de l’accident aeri als Alps. Posteriorment, Javier Tebas ha donat la benvinguda als presents i ha destacat que ha estat un error no haver vingut abans a Barcelona i amb aquesta manera rectifiquen aquest error.

Declaracions

Josep Maria Bartomeu: “Tenir la oficina de la LFP a Barcelona farà que estiguem més a prop amb la patronal del futbol de la lliga de Primera i de Segona A”.

Manel Arroyo: “El futbol català, i per tant el Barça, té molta relació amb el que avui és la lliga. És una senyal de la
importància del nostre futbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut